Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi értelme élni, ha folyton...

Mi értelme élni, ha folyton mindenki magamra hagy csak?

Figyelt kérdés

Nem támogatnak,nem segítenek,nem éreznek együtt,mindenki csak saját magával foglalkozik,a saját kérdéseire keresi a választ,saját útját nyomja...

mindenkinek vannak nehéz időszakai,amikor segítségre szorul,és együtt kellene élni nem egymás mellett,de folyton azt érzem mindenki ott hagy az út szélén,mert ő is odaakar érni valahová,felvenni meg nem vesz fel,mert csak nyűg a másik

2013. dec. 27. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy megtaláld azt, akivel együtt tudtok haladni, segíteni, támogatni, szeretni a másikat.
2013. dec. 27. 11:45
 2/8 A kérdező kommentje:
ők az elsők akik magamra hagynak mindig!Nem találom!A család a második!Mindenki tesz arra hogy hogy érzem magam,mi van velem,vagy merre indulok el,ha nem élnék észre sem vennék
2013. dec. 27. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem a szüleim hagytak magamra, sőt. Már kezdek úgy lenni velük, hogy gyűlölöm őket. Anyámmal is, mert van egy gyanúm, hogy most ő is alátett nekem.
2013. dec. 27. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, egyszer te is megtalálhatod azt, aki nem fog elhagyni. :) Nekem sem rögtön jött meg a legjobb barátnőm, ráadásul most is vannak olyan barátaim, akikre régebben nem is számítottam, hogy lesznek olyan fajta barátaim, mint ők.

És addig próbáld te is megtalálni a saját utadat, ahogy a többiek, ki tudja kikkel találkozhatsz közben. :) Nekem is,akkor lettek több barátaim, vagy emberek akikkel beszélgethettem, mikor már úgy voltam, hogy oké, többet már nem érdekel, hogy ők mennyire foglalkozva velem (habár azért továbbra is érdekel. Valahogy ilyen a személyiségem, de már szerintem nem annyira vagyok függve az emberektől, mint régebben) és egyszerűen csak elkezdem azt csinálni, amit én szeretek és azt első számba helyezni, megpróbálva megoldani a problámáimat.

Te mit szeretsz csinálni? Mi az ami érdekel? Foglalkozz azzal!

Mondjuk azt nem tudom, hogy nálad ez az érdeklődés hiánya pontosan, hogy nyilvánul meg, és hogy éppen milyen problémáid vannak, de azért remélem, hogy segíthettem.

Élni pedig nagyon sok értelme van. CSinálthasz valami fontosat a világért, segíthetsz más embereknek (most ettől lehet úgy hangzok, mint egy szent, de esküszöm nem vagyok az) vagy még egy csomó más mindent csinálthatsz. Azon pedig gondolkozz el, hogy mások hogyan viselkedtek veled, mert lehet, hogy igazából törődnek veled, csak te nem veszed észre. Nekem is volt már egyszer, hogy úgy éreztem az egyik barátomat nem is érdekli, hogy mi van velem, aztán később kiderült, hogy csak azért hagyott magamra egy kicsit, mert úgy érezte, hogy egy kis magányra van szükségem, lévén, hogy ő néha szeret egyedül elgondolkodni bizonyos dolgokon.

És őszintén remélem, hogy segíthettem. :)

2014. jan. 1. 06:57
 5/8 A kérdező kommentje:
szia már régóta keresem,változatlanul így megy mióta élek,és mindent megteszek azért hogy ápoljam a kapcsolataimat és rendezzem ha valakit megbántok,indig a jó szándék és másik támogatása és segítése a célom sosem a kihasználás de mindenki lelép,nem vagyok elég fontos senkinek hogy ápolja velem a kapcsolatot,mindenki változik és közben keresi a saját boldogságát,amibe kívülálló nem fér bele...de én hogy keressem,ha mindenki cserben hagy vagy kihasznál,tegyem én is ezt??akkor magamat tagadnám meg...:( BUÉK
2014. jan. 1. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat, de attól függetlenül válaszolok:

kezdj el egy úton járni, és idővel megtalálod azt, akivel együtt jól fogod magad érezni. És ha valóban 1 a célotok, akkor nem hiszem hogy szétválnak útjaitok.

2014. jan. 3. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:
megtörtént bíztam benne a szüleimben is ...próbáltam elfogadni optimistán tekinteni,de csak a csalódás maradt,egyszerűen csak megfordult és elindult a másik irányba,minden magyarázat nélkül...ez az ami a leginkább bánt magyarázat nincs sehol csak tények,de addigra már a bizalom,és a szeretet kialakul,nem segít az sem hogy bemagyarázom magamnak ,hogy nem ő volt az igazi,mert hetekig ,hónapokig mást éreztem és mást mutatott (párkapcsolat) és ez mindenkivel így van,barátok,családtagok,nem lehet megbízni senkiben..mert sérülsz :(
2014. jan. 4. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Biztosan meg lehet bízni másokban. Lehet egyszerűen csak nem találkoztál még a megfelelő emberrel. Szoktak ilyenek történni. Csak próbálj meg ismerkedni más emberekkel is, hátha az segíteni fog. Vagy, ha úgy érzed, hogy elhagynak, akkor kérdezd meg tőlük, hogy ez mért van így. Hátha megtudják magyarázni neked.
2014. jan. 5. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!