Lehetünk még ezek után barátok?
Figyelt kérdés
Van egy barátom, akit régebben sokszor piszkálta, de nem azért, mert bántani akartam, hanem azért, mert féltem, hogy elveszítem.Voltak már előtte is barátaim, de ők mind elhagyták, pedig nekik nem is ártottak semmit.Ezért félek attól, hogy ez megint megtörténik, de most az bánt a legjobban, hogy most az én hibámból.Ő tudja, hogy nem akartam bántani, és, hogy barátok maradunk, de attól féltem, hogy elveszítem, azok után, hogy piszkáltam.És miután ezt sikerült tisztáznunk megint felidegesítette(megint megkérdeztem, hogy barátok vagyunk-e még, és felidegesítettem) pedig ezzel is csak jót akartam.Nem bírnám ki ha elveszítenék.Olyan mintha a testvérem lenne.Bármit megtennék, hogy barátok maradjunk.Tudok még tenni valamit, hogy ez így maradjon?2016. máj. 5. 15:25
11/11 A kérdező kommentje:
Mostanában...nem tudom...:/Egy valami biztos.Ha már nem akar a barátom lenni az csak az én hibám.
2016. máj. 28. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!