Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehetünk újra barátok?

Lehetünk újra barátok?

Figyelt kérdés
Sajnos megteteszett nemrég az egyik fiú barátom. Nagyon jóban vagyok az egyik haverjával, csak sajna egy ideig volt egy kis konfliktusunk, és ezért bosszúból elmondta a fiúnak, hogy tetszik nekem. Sajnos azóta máshogy viszonyul hozzám.. Nem tudom, hogy biztos-e benne, mert igazából nem viselkedtem gyanúsan és õ se vonta kérdõre. Csak azt veszem észre, hogy mostanában nem ír nekem, pedig eddig minden nap beszéltünk és már nem is nagyon hív ki. Javul valaha a helyzet? Megétem, hogy fura neki, de mit tudnék tenni, hogy legalább újra barátok legyünk?

2015. nov. 19. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:

hát remélem sikerül...

nem tudok igazán mit mondani, csak egy példát:

5.-es voltam, szerelmes, és megmondtam egy csajnak, hogy tetszik. Három napig nem szólt hozzám egyáltalán, és utána is max a háziról volt hajlandó velem beszélgetni. Mi sajnos sosem lettünk újra jóban... Nagyon undorító volt ez a bekavarás a barátod részéről (aki lehet, hogy mégse olyan jó barátod...)nagyon ronda volt, szerintem első lépésként ennek a megbeszélése előrelépést hozhat.

Sok sikert, és nagyon sajnálom, hogy kvázi így elárultak téged.

2015. nov. 20. 04:59
 2/2 anonim válasza:
Talán jobb ha nem erolteted... annak ugy se lesz jo vege, mar nem lesz a regi.. nalam is hasonlo volt es mar egyaltan nem hajlando velem beszelni... de lehet hogy masnal mashogy mukodik :)
2015. nov. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!