Szerintetek valaha lehetünk még barátok? 15L
Figyelt kérdés
A volt legjobb barátnőmmel 9 éve ismertük egymást, de csak 1,5 éve voltunk legjobb barátnők. Szinte minden napunkat együtt töltöttük, mindent elmondtunk egymásnak blablabla.......Aztán egyre többet vitatkoztunk miután más középsulikba mentünk.. Ő megváltozott, de azt mondta ez nem igaz. Folyton az a fiú kellett neki, aki nekem, ebből is sok vita volt. Tényleg mindig ő volt a hibás és én mindig megbocsájtottam neki sajnos..Persze ilyenkor könyörgött hogy ne legyen vége a barátságunknak.. Aztán 3 hete betelt a pohár. Írtam neki valamit, erre ő: "ki a faszt érdekel?" .. Ezekután 2 hétig nem beszéltünk,de ráírtam mert gondoltam megjött az esze..hát tévedtem. Miután beszéltünk, másnap nem keresett egész nap és megmondtam neki hogy most vége ennek az egésznek, semmi értelme nincs. Annyit reagált, hogy nincs mondanivalója erre.. Nem értem most miért lett hirtelen ilyen.. Annyi tervünk volt nyárra..:/ Szerintetek van értelme hogy valaha mi még barátok legyünk?2015. febr. 8. 13:06
1/2 anonim válasza:
Kamaszodtok, változik mindkettőtök, akár észreveszed magadon, akár nem. Ha ilyen aljas liba, akkor hagyd a francba, lesznek más barátaid.
2/2 born2rise válasza:
Ilyen barát ne keljen neked, nem kellett volna megbocsátanod velem is sűrűn van ilyen és lemondok az ilyen barátokról, nem lesz gond, lesz új barátod, ha így van rájössz, hogy aki elöször unalmasnak tűnt, az belülről nagyon ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!