21 éves vagyok! Senkivel sem beszélek! Mit tehetnék?
Pontosabban nincs egy barátom sem. Mindenki egy idő után el kezd piszkálódni!
Próbáltam rájönni a problémákra, magamban kerestem, de nem találtam! A szüleim szerint semmi bajom, de csak van valami. Se barátnőm, se barátaim, mindig itthon ülök!
Rájöttem azért piszkálódnak, mert irigyek és idegesíti őket és piszkálódnak, szekálnak, hibákat keresnek bennem!
Elegem van az emberekből, mindig csak ilyenekkel találkozok! Tudnátok segíteni?
Nem kellene mindig otthon ülnöd! Teszem azt ha 21 leszek és halálra unnám magam :D ez jó. Szóval akkor kimennék egy skate parkba és addig gyakorolnék valamit amíg zsírkirályul nem menne. Ott meg mindig van valaki. Nem is értem hogy lehet ennyi idősen egyedül lenni ennyire.
Ha otthon ülsz nyilván nem lesz haverod , csajod meg te leszel a fura gyerek" aki túl öntelt ahhoz hogy leereszkedjen másokhoz. (pl közös időtöltés)
Ezt meg te csinálod. Szerintem ez nem irigység csak simán az ilyenek mindenkit idegesítenek.
Mit értesz azon, hogy piszkálnak, szekálnak?
Mire lehetnek irigyek? Nem bántásból kérdezem, de nem lehet, hogy esetleg te vagy túlérzékeny, és mindent piszkálásnak veszel?
A baráti körömben mindannyian ugratjuk egymást, állandó jelleggel, de nincs belőle sértődés, mert mindeki tudja, hogy csak viccelődés az egész, és ha olyan a helyzet, tudunk egymásra számítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!