Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 21 éves vagyok! Senkivel sem...

21 éves vagyok! Senkivel sem beszélek! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Pontosabban nincs egy barátom sem. Mindenki egy idő után el kezd piszkálódni!

Próbáltam rájönni a problémákra, magamban kerestem, de nem találtam! A szüleim szerint semmi bajom, de csak van valami. Se barátnőm, se barátaim, mindig itthon ülök!

Rájöttem azért piszkálódnak, mert irigyek és idegesíti őket és piszkálódnak, szekálnak, hibákat keresnek bennem!

Elegem van az emberekből, mindig csak ilyenekkel találkozok! Tudnátok segíteni?

2016. ápr. 15. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Én is ugyan ilyen vagyok, de engem szerencsére nem zaklat senki, hogy miért vagyok ilyen és én csak a szüleimmel szoktam beszélni és ha te így érzed magad jól akkor ne foglalkoz senkivel. :)
2016. ápr. 15. 08:10
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
És igazad van azért irigyek rád mert te egyedül is jól elvagy és nem szenvendsz társfüggőségben.
2016. ápr. 15. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
16%

Nem kellene mindig otthon ülnöd! Teszem azt ha 21 leszek és halálra unnám magam :D ez jó. Szóval akkor kimennék egy skate parkba és addig gyakorolnék valamit amíg zsírkirályul nem menne. Ott meg mindig van valaki. Nem is értem hogy lehet ennyi idősen egyedül lenni ennyire.

Ha otthon ülsz nyilván nem lesz haverod , csajod meg te leszel a fura gyerek" aki túl öntelt ahhoz hogy leereszkedjen másokhoz. (pl közös időtöltés)

Ezt meg te csinálod. Szerintem ez nem irigység csak simán az ilyenek mindenkit idegesítenek.

2016. ápr. 15. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
menj az ezotéria rovatba
2016. ápr. 15. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

Mit értesz azon, hogy piszkálnak, szekálnak?

Mire lehetnek irigyek? Nem bántásból kérdezem, de nem lehet, hogy esetleg te vagy túlérzékeny, és mindent piszkálásnak veszel?

A baráti körömben mindannyian ugratjuk egymást, állandó jelleggel, de nincs belőle sértődés, mert mindeki tudja, hogy csak viccelődés az egész, és ha olyan a helyzet, tudunk egymásra számítani..

2016. ápr. 15. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott,ismerkedj hasonló értékrendű,hasonló érdeklődési körű emberekkel,mást nem tehetsz.
2016. ápr. 15. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy egyedül, ha ez megnyugtat. A korosztályodból nagyon sokan vannak így, és egyre többen lesznek. Gyerekként ugyanis nem a szomszéd fiúval játszottál papásmamást, hanem számítógép előtt ücsörögtél. Ott pedig nem lehet megtanulni a normális ember kommunikációt.
2016. ápr. 16. 08:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy egész kiskorom óta kint voltam apumnál és szakmát tanultam. Lehet az volt a baj. De ő sosem beszélt velem, csak a néma csend.
2019. ápr. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!