Mit tudok tenni hogy jobban legyek?
Szerintem többek között amit tehetsz az, hogy ne "hibáztasd" (vagy hasonlók) őket a magányodért.
Én nem látom sehol sem szabályszerűnek azt, hogy egy párkapcsolati baki miatt legyen valaki magányos. Nekem fura, hogy csak így elszakadsz az egész baráti társaságtól ennyiért.
Ne írd le ezt az egész helyzetet ilyen drámaian.
Pl. szerintem tegyél fel olyan kérdéseket fel, hogy mit tehettél volna a kapcsolatok javítása érdekében (pl. finoman megbeszéled a "legjobb barátoddal" a kellemetlenségeket, hogy ő mit gondol erről- én úgy tudom, hogy a "legjobb barátok" mindent megbeszélnek).
vagy miért nem kerestek, vagy ők nem fogadták a barátságodat, vagy te őket nem? Mit beszélhettek rólad, szándékosan kiközösítettek?
Én alapjában nem tartom tökéletesnek az olyan kapcsolatokat, amik az akaratom ellenére, buta dolgokért tönkremennek. Szóval tökéletesnek nem lehetett tökéletes, ezért ennyire nem kell sajnálni. Vagy volt valami oka a barátnődnek arra, hogy elforduljon tőled, esetleg előtte te is elhidegültél?
Ezek a dolgok nem maguktól történnek meg.(normális esetekben/normális barátságokban)
Én max. nem sajnálnám, egyszerűen vannak olyan barátságok, amik felületesen "tökéletesek", de ha feltenném magamnak a kérdést, hogy miért nem voltak egyáltalán tekintettel rám, vagy miért nem tudtuk megbeszélni a problémákat?
Általában az van, hogyha annyira hiányzik valaki, akkor max. el kell tudnotok fogadni egymást a kellemetlenségek ellenére, amikor együtt vagytok.
Ez így tényleg kissé ciki lehet, ha a párom ezt közli velem, hogy a barátom jobban néz ki:D
Talán valami biztos volt, ami annyira kötött hozzájuk, ha hiányzanak, bár ettől még nem tökéletes a barátság így:(.
Nekem is vannak olyan emlékeim, amiken nehezen tudom túltenni magam, de attól még a tökéleteset keresem.
Ha valakinek nem vagyok Én az elég jó, akkor nem muszáj velem lennie!! Máskülönben így csak hamiskás kapcsolatról lehet beszélni. Nem muszáj lesben állnom azon, hogy megfognak-e csalni valakivel, aki "jobban néz ki", én senkit sem csalnék meg ilyen okból.
Inkább hasonló mentalitású embereket veszek komolyan.
Barátnak attól még bárki jó lehet, még akkor is ha nem szerelmes belém, csak azt nem szeretem ha "kapcsolatot" hazudnak be, ami ilyen csalódásokkal ér véget, ennél inkább jobb eldönteni előre a lánynak, hogy ki is tetszik neki igazán. Nem hiszem, hogy előre ne ismerte volna fel, hogy a barátod bejövősebb neki:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!