Hogyan legyek középsuliban népszerű?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és beilleszkedési zavarral küzdök. Elsőtől hetedikig mutista voltam egy szót sem beszéltem,senkivel sem barátkoztam,emiatt a többiek piszkáltak is. Anyuék átírattak egy másik iskolába,ahol megváltoztam és elkezdtem nyitni mások felé. Szereztem is 2 barátot akikkel 2 hetente találkozunk így városban. Azonban 8.osztály második félévében elkezdtek piszkálni a többiek az öltözködésem miatt,hogy fiús,meg hogy fogyatékos vagyok. Páran rám is szálltak és azóta fogyatékosoznak,meg nyomorékoznak engem. Azóta újra csendes lettem. Kérlek segítsetek jövőre hogyan legyek népszerű.2016. márc. 16. 14:34
1/2 anonim válasza:
Először is tanuljál jól, hogy bekerülj egy normális gimibe, ezzel tudod a legjobban elszigetelni magad korosztályod hülyéitől, akik gyengébb iskolákba mennek.
Gimiben jellemzően valós teljesítménnyel tudod mások előtt az elismertségedet (népszerűségedet) kivívni. Tanulmányi eredményeken kívül a sport vagy művészeti teljesítményt, közösségi tevékenységet is elismerik, de azt is, ha csak mindenben úgy összességében normális vagy. Közösségi tevékenységben mindenütt sokat számít az, hogy mennyire természetes, szimpatikus a kommunikációd másokkal. Ez akkor megy könnyen ha elégedett vagy külsőddel, és teljesítményeddel.
2/2 A kérdező kommentje:
Elég önbizalomhiányos vagyok mert már annyian kicikiztek az életben. De szerintem ezt meg kell szoknom mert a munkahelyen is majd mindenbe belekötnek
2016. márc. 16. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!