Középsuliban hogy szerehetek barátokat?
Figyelt kérdés
Nincs sok barátom, két barátom van akikkel szoktam járkálni pl: meki mozi stb... Stílusom is van bírom a Vans cipőt, Adiddas, Nike, meg New Yorker cuccok. Csak egyszerűen nem olyan helyen nőttem fel. Szüleim se engedtek el régen városba, le az utcára meg ilyen helyekre. Csúnya sem vagyok, se hazudós zsivány, rendes vagyok, normális. Kivülröl: magas, 189 cm, 78 kg aránylag izmos, kreol bőr (de nem cigány) barna szem, barna haj2015. jún. 11. 15:51
1/2 A kérdező kommentje:
szerezhetek*
2015. jún. 11. 15:52
2/2 anonim válasza:
"Stílusom is van bírom a Vans cipőt, Adiddas, Nike, meg New Yorker cuccok" Ha neked ez a stílus, akkor gratulálok. Nem attól lesz valaki "stílusos" ,hogy ilyen veszélyes hulladékokat hord... Ezt felejtsd el, és próbáld újjáépíteni a szeméyliséged, legyen egy saját stílusod. Aztán barátkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!