Attól még, hogy az általánosban eléggé antiszociális vagyok (félek ismerkedni, nem tudtam beilleszkedni 8 év alatt, egy igaz barátom sincs), attól még középsuliban be tudok rendesen illeszkedni és lehetek népszerű sok baráttal?
Nem tudom, nálam fordítva volt.
De mit akarsz igazán? Barátot vagy népszerűséget?
Az antiszociális az a szociopatára egy másik szó.
Az aszociálisra gondolhattál, de az is betegség...
szerintem meg simán lehet. az általános iskola 8 éve alatt nagy személyiség változáson mehettél keresztül, de már elkönyveltek visszahúzódónak.
velem így volt. történt egy családi probléma, és emiatt visszahúzódó lettem egy ideig, viszont az osztálytársaim évekig zaklattak emiatt. középsuliba meg már teljesen máshogy volt, ott rengeteg barátom lett, és közkedvelt voltam az osztályban
Ha tenni akarsz, akkor gimi legelején tudsz ezen változtatni. Ha azt elmulasztod, már sokkal nehezebb lesz.
Tiszta lappal az első napokban vagy ha van gólyatábor akkor ott próbáld megítélni elsőre, kivel vagy stílusban mondjuk a legjobb összhangban, beszélgess a többiekkel sokat, ilyenkor úgyis mindenki-mindenkivel ismerkedik. Délutánonként mászkálj el az emberkékkel, és aki a legszimpatikusabb, próbálj amellett maradni. Vagy azok mellett. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!