Csak nekem tűnt fel, hogy a "menő tucat csajok" érdek szövetségeket (barátságokat) hoznak létre egymás között, hogy társadalmilag egy felsőbb "kasztot" alakítsanak ki?
Mármint csak azzal haverkodnak, akiknek legalább 500 szerencsétlen like-olta a profilját, és 100-an posztoltak az oldalára közös csücsörítős képet szülinapja alkalmából, akikre percenként 10 pasi röppen rá, és aki úgy iszik, cigizik, káromkodik, mint valami proli a kurta kocsmában, de velük szinte betegesen igyekeznek jóban lenni nehogy kívül rekedjenek a "társadalmi osztályon"...
Bocsi az esetlegesen rossz kategóriáért, csak egyszreűen nem tudtam, hova írjam...
Az a megfogalmazás!:D
Feldobtad a napom:D
Az a legszánalmasabb, amikor egy nem túl népszerű, egyszerű kiscsaj próbál menő lenni, ezért beáll a tucatdivatot követni, és egyfolytában nyal a menő csajoknak, akik valójában emberszámba se veszik. De mivel menő próbál lenni, és nem akar akárkivel mutatkozni a külvilág előtt, eltaszítja magától a normális, rendes embereket, akik jót akarnak neki, és a végén egyedül marad, senkire se számíthat, hiába van több, mint félezer ismerőse facebookon.
Persze ahhoz túl buta, hogy belássa, rosszul döntött, inkább nyaldos oda, ahova éppen tud a környezetében, a jobb élet reményében.
Az előttem szóló kiscsaj elég beképzelt lehet, aztán hogy mennyire "szép" azt nem tudjuk.
Mondhat akármit.
Valóban, igazad van, kedves kérdező, ez már a mai harmincasoknál is így volt, sajnos van olyan, hogy valakivel azért akarnak sokan barátkozni, mert van valamije, ami a többieknek nincs.
A tucatlányok csordában erősebbnek hiszik magukat, ezek szokták középszerű elhízott feleségként prezentálni magukat az osztálytalálkozókon, ahol a különcből időközben eszénél és értékeinél fogva menő lett, ők pedig hiába házasodtak először, másuk sincs.
Inkább menj az alter arcok közé, sokkal jobbfejek, mint az ilyen mainstream álságoskodók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!