Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol lehet tehetős, gazdag,...

Hol lehet tehetős, gazdag, jómódú barátokat szerezni?

Figyelt kérdés

Vidéken élek és az itteni barátaim többsége átlagkeresetű (magyar átlaghoz viszonyítva). A többség gyárban dolgozik vagy egyéb más fizikai munkát végez, amit nem igazán fizetnek meg.

Már múlt évben is szerettem volna tágítani a szórakozási lehetőségeim. Szeretnék fesztiválokra járni, elmenni külföldre több helyre, de nemigazán van kivel. Múlt nyáron szerettem volna a Sziget fesztiválra is elmenni, de akikkel tudtam volna azok egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, mert közel egy havi fizetésük csak a jegy és mellette akkor még semmit sem fogyasztottak.

A legtöbbjüknek az élete csak a munkakörül forog. Havonta 1-2szer összeülünk, de akkor is a labdarúgáson és a panaszkodáson kívül nem igazán esik többről szó. Pedig még csak a húszas éveink elején/közepén járunk.

Szeretnék új barátokat szerezni, de fontos, hogy jó anyagi körülményekkel rendelkezzenek.

Gondolkodtam azon, hogy felköltözök Budapestre, de nem tudom, hogy ott milyen lehetőségek vannak. Mivel nem egyetemi/főiskolai körökben mozognék nem tudom, hogy külsősként mennyire lehet ott beilleszkedni. Ismerőseim nincsenek Budapesten. 24/F

2016. febr. 29. 11:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Ezek a válaszok betegesek. :D

Kérdező, én teljesen megértelek. Nekem is volt egy hasonló időszakom, mikor mindenhova egyedül mentem. És tudod mi a jó? Ahova elmentem egyedül, ott megismerkedtem hozzám hasonlókkal és aztán velük mentem mindenfelé. :) Menj el egyedül bárhova, próbálj meg egyetemista helyeken barátkozni, stb. Mivel foglalkozol? Ez sokat segíthet abban, hogy hol keresgélj. :) Ha gondolod írj privát üzenetet is. :)

2016. márc. 1. 21:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív válaszokat is. Szabadúszó programozó és vállalkozó vagyok.
2016. márc. 2. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
59%

Ugyanez a cél nekem is.

Önfejlesztő guruk mondják,hogy a jövedelmet kb. a barátaid jövedelmével egyenlő,körülbelül.

Én ezért is igyekszek kapcsolatokat építeni,mert az átlag rinyálása nem érdekel,plusz olyanná válsz amilyen emberekkel vagy.

2016. márc. 21. 12:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért ha tehetősebb vagy akkor meghívhattad volna őket legalább 1x.

Amúgy Pesten több a lehetőség,járj el ahová szeretnél hátha megtudsz ismerkedni hasonló kaliberű emberekkel.

De azért barátkozásnál rögtön ne akarj a másik zsebébe turkálni :D

2016. márc. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!