Hol lehet tehetős, gazdag, jómódú barátokat szerezni?
Vidéken élek és az itteni barátaim többsége átlagkeresetű (magyar átlaghoz viszonyítva). A többség gyárban dolgozik vagy egyéb más fizikai munkát végez, amit nem igazán fizetnek meg.
Már múlt évben is szerettem volna tágítani a szórakozási lehetőségeim. Szeretnék fesztiválokra járni, elmenni külföldre több helyre, de nemigazán van kivel. Múlt nyáron szerettem volna a Sziget fesztiválra is elmenni, de akikkel tudtam volna azok egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, mert közel egy havi fizetésük csak a jegy és mellette akkor még semmit sem fogyasztottak.
A legtöbbjüknek az élete csak a munkakörül forog. Havonta 1-2szer összeülünk, de akkor is a labdarúgáson és a panaszkodáson kívül nem igazán esik többről szó. Pedig még csak a húszas éveink elején/közepén járunk.
Szeretnék új barátokat szerezni, de fontos, hogy jó anyagi körülményekkel rendelkezzenek.
Gondolkodtam azon, hogy felköltözök Budapestre, de nem tudom, hogy ott milyen lehetőségek vannak. Mivel nem egyetemi/főiskolai körökben mozognék nem tudom, hogy külsősként mennyire lehet ott beilleszkedni. Ismerőseim nincsenek Budapesten. 24/F
Ezek a válaszok betegesek. :D
Kérdező, én teljesen megértelek. Nekem is volt egy hasonló időszakom, mikor mindenhova egyedül mentem. És tudod mi a jó? Ahova elmentem egyedül, ott megismerkedtem hozzám hasonlókkal és aztán velük mentem mindenfelé. :) Menj el egyedül bárhova, próbálj meg egyetemista helyeken barátkozni, stb. Mivel foglalkozol? Ez sokat segíthet abban, hogy hol keresgélj. :) Ha gondolod írj privát üzenetet is. :)
Ugyanez a cél nekem is.
Önfejlesztő guruk mondják,hogy a jövedelmet kb. a barátaid jövedelmével egyenlő,körülbelül.
Én ezért is igyekszek kapcsolatokat építeni,mert az átlag rinyálása nem érdekel,plusz olyanná válsz amilyen emberekkel vagy.
Azért ha tehetősebb vagy akkor meghívhattad volna őket legalább 1x.
Amúgy Pesten több a lehetőség,járj el ahová szeretnél hátha megtudsz ismerkedni hasonló kaliberű emberekkel.
De azért barátkozásnál rögtön ne akarj a másik zsebébe turkálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!