Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek megkérhetem, hogy...

Szerintetek megkérhetem, hogy legyen a kamupasim egy ideig!?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó ismerősöm, igaz hogy egy kicsit idős hozzám képest, de nagyon jóban vagyunk. Én 18 vagyok, ő 42. Egy motorosfesztiválon ismerkedtünk meg.

Tudni kell róla, hogy nagyon jóképű, imádják a nők, de nincs komoly kapcsolata.

Jó a kapcsolat közöttünk, baráti. Volt, hogy részegen flörtölt velem, de persze semmi sem történt.

Most meg összevesztem a volt pasimmal, de csunyán. Ronda dolgokat vágott a fejemhez,pl.soha nem lesz pasim ha ilyen komolytalan leszek, stb holott ő csalt meg. Szóval veszekedtünk én meg mint egy kis hülye azt válaszoltam neki, hogy van valakim. Persze nem hitte el. És mivel egy helyen szoktunk szórakozni (sajnos) én arra gondoltam, hogy beállítanék oda a "pasimmal". Szerintetek vállalná? Vagy ez hülyeség?

2016. febr. 28. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már ott hülyeség, hogy az EXednek akarsz bármit is bizonyítani. Zárd le szépen a volt kapcsolatodat és lépj tovább. Miért érdekel az, hogy ő mit hisz el és mit nem?
2016. febr. 28. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert még kis lány álom világba fejletlen érzelmi szintel :D
2016. febr. 28. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es én nő vagyok ismerem az ilyenek női logikáját,nem annyira az exén van a hangsúly,hanem a kamupasin,nagyon izgatja a fantáziáját.Ráadásul még ilyen módon akarja magát valami eszméletlen bombanőként feltüntetni.Szerintem nem egyszerűen komolytalan,hanem szánalmas szegény.
2016. febr. 28. 16:02
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

Kérdezd meg tőle.

Hogyan akarod e percet visszaadni nekem??? S többieknek????

Miért hazudtál neki? Ki kell nevetni és nem beszélni vele többé.

2016. febr. 28. 17:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor vagy te 18 mikor én űrhajós már bocs :))) Kislány vagy még, nőj fel aztán tanulj meg hazudni.......-..- hahaah
2016. febr. 28. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!