Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek megkérhetem, hogy...

Szerintetek megkérhetem, hogy legyen a kamupasim egy ideig!?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó ismerősöm, igaz hogy egy kicsit idős hozzám képest, de nagyon jóban vagyunk. Én 18 vagyok, ő 42. Egy motorosfesztiválon ismerkedtünk meg.

Tudni kell róla, hogy nagyon jóképű, imádják a nők, de nincs komoly kapcsolata.

Jó a kapcsolat közöttünk, baráti. Volt, hogy részegen flörtölt velem, de persze semmi sem történt.

Most meg összevesztem a volt pasimmal, de csunyán. Ronda dolgokat vágott a fejemhez,pl.soha nem lesz pasim ha ilyen komolytalan leszek, stb holott ő csalt meg. Szóval veszekedtünk én meg mint egy kis hülye azt válaszoltam neki, hogy van valakim. Persze nem hitte el. És mivel egy helyen szoktunk szórakozni (sajnos) én arra gondoltam, hogy beállítanék oda a "pasimmal". Szerintetek vállalná? Vagy ez hülyeség?

2016. febr. 28. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Hát te tényleg elég komolytalan vagy...
2016. febr. 28. 15:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Te meg inkább a kérdésre válszolj, vagy ne válaszolj.
2016. febr. 28. 15:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Én nem vállalnám.
2016. febr. 28. 15:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kamuból nem, de ha jól nézel ki, és megjutalmazod érte, egy alkalomra biztosan.:D
2016. febr. 28. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lehet,hogy nem is kamupasinak akarod,ha ennyire jó pasi,csak nem mersz hozzá közeledni?
2016. febr. 28. 15:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Bocs. De ilyen kérdés után, igaza van az exednek, és tényleg komolytalan vagy, meg gyerekes. Lehet rajta megsértődni, de gondolkodj el magadon. Ha felnőttként gondolkoznál, nem hoznád magad ilyen helyzetbe, és mást sem, csak azért, hogy az exednek bizonygasd, hogy van pasid. Egy felnőtt 42 éves férfiről beszélsz, nem 16 éves srácról.
2016. febr. 28. 15:40
 7/15 anonim ***** válasza:

Igen szóval ilyen sunyi,hazug,keverő húzás után,hogy ő csalt téged meg,hát őszintén kétlem.

Kb annyira lehet igaz,mint a kamupasid a pasid lenne.

2016. febr. 28. 15:42
 8/15 anonim ***** válasza:
Nagyon gázul viselkedsz...
2016. febr. 28. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! Szerintem ne csináld. Nem muszáj hallgatni rám, te döntöd el mit csinálsz. De hogy ebből semmi jó nem lesz, az biztos, sőt..
2016. febr. 28. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Na egy konkrét példa mikor egy p.csa eszköznek használja a férfit. Gratula! de szerintem ha tudná ezt a konkrét terved ő sem örülne neki..
2016. febr. 28. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!