Veletek történt már hasonló?
Van két "barátom". Az egyiket régebbóta ismerem. Mondjuk kissé kiábrándultam belőle mikor egy nagyon fontos pillanatban bebizonyította h annyira nem is barát. Szóval egy gyáva nyúl aki nem mert mellém állni. Ekkortájt talakoztam a másik barátommal, akivel sok dologban hasonlítunk és hasonló az érdeklődésünk és a gondolkodásunk.
Később úgy hozta a sors, h hárman egy lakásba kerültünk, és egyre több időt töltöttünk együtt.
Az újdonsult barátomnak rengeteget meséltem a másikról, és h próbálok neki megbocsátani, de nem megy.
Na, mindegy. Az a lényeg, h ők ketten jóba lettek, lettek közös dolgaik amikből kihagynak, titkaik előttem. És ez nagyon fáj, mert én mutattam be őket egymásnak, mondatni miattam találkoztak. És most én lettem a felesleges harmadik.
Egyedül vagyok, és már mindketten idegesítenek.
Akivel volt már ilyen az mit csinált??
Vagy mit gondoltok erről a helyzetről? Mert én sokmindent gondolok, de az nyomdafestéket nem tűrő
Szomorú, és dühös vagyok
Ott baxtad el,hogy az egyiket kibeszélted a másiknak.
Min csodálkozol, ha xarba sem vesznek?
Én is lekoccoltalak volna a helyükben.
És még te vagy felháborodva... hm.
Ok nelkuli szomorusag erzes helyett, passzold le oket. Keress baratot. Egyaltalan tudod mi az?
Friss ismeretseg nem lehet baratsag...
S nem is lesz mikor igy viselkednek.
Az a poén h a második megértett az elsővel kapcsolatban, mert az olyan viselkedési mintát kezdett el követni ami nem ő, és szembetűnő lett mennyire nincs egyénisége.
És kedves első válaszoló, túl naiv vagy ha azt hiszed hogy téged nem beszélnek ki. Az emberek kétszínűek és egyszer úgyis lesz egy sérelem amit már nem tudsz eltűrni
Bár én az elsőről másnak soha egy rossz szót nem szóltam amíg cserben nem hagyott. Egyébként is csak a vele kapcsolatos érzéseimről beszéltem.
És második válaszolo igazad van, nem tudom milyen egy barát, de kezdem azt gondolni h igazi barátok nincsenek. Akik másképp gondolják nem ismerik eléggé az embereket
Amúgy az egyiket hat éve ismerem, a másikat három
És tudom h mégsem ismerem egyiketsem
Bár kétlem h többet kibírnék itt. Tényleg odébb állok, úgyis változás jon az életemben, legyen hát teljes
Amúgy köszönöm a válaszokat, tudom h én is hibás vagyok, ez nem kétség.
De szerencsére tanultam az élettől, és igyekszem nem sokat várni senkitől, h aztán ne essek pofára
Kedves Kérdező, nem vagyok naiv,pontosan tudom, hogy engem is kibeszélnek a hátam mögött, de feltettél egy konkrét kérdést,én pedig válaszoltam.
Azt meg ne magyarázd meg nekem, mi a barátság,15-20 éves barátságaim vannak...
" Az a poén h a második megértett az elsővel kapcsolatban,"
Az emberek ilyenkor ku#va megértőek ám:-D
Ez nem poén,ez életszerű reakció a részéről.
Sajnos sok ilyen aljas illető van. Az ilyen minden csak nem barát, úgyhogy hanyagold őket. Ne is próbáld erőltetni a barátságot mert ez már most meg van írva hogy nem vagytok azok.
Amikor engem közösítettek ki, akkor úgy voltam vele hogy egészségetekre. Nagyon rosszul esett, de az idő elteltével túltettem magam ezen. Mai napig nincs egy barátom se, de sokszor úgy vagyok vele hogy jobb is így mint hogy azt lesni hogy új emberek mikor szúrnak hátba.
Ha találsz új barátot adj neki esélyt h barátok legyetek csak légy résen és "felkészülve" hogy ha ismét ez történne mint most.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszodat, és azt is, hogy megpróbáltál egy kellemesebb hangnemet megütni, jól esett.
Már fejlődtem az évek alatt sok féle-fajta emberrel talakoztam illetve néztem szembe. Lassan már nem tudok bízni senkiben, és ez felőröl mert nincs kinek elmondani a gondolataimat. Mindenkivel tartom a távolságot, és antiszociálisnak tartanak mert nem tudok beilleszkedni, őszintén szólva, már egy ideje nem is akarok. Pedig nem is éltem még olyan nagyon sokat, nem tudom mi lesz még itt
Teljesen ugyanez van velem ^^. Vmilyen szinten elfogadom h nekem ez jutott h nem éltem sokat. Irigykedek másokra h sok barátja van szórakozni jár stb., de annyira nem h ez zavarjon, örülök h neki jó és kész . "Átestem" már arra az oldalra h nem őrlöm magam hogy ez van.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!