Kérlek adnátok tanácsot, esetleg történt már veletek hasonló dolog? 17/L
Figyelt kérdés
Az egyik tanárnőm nagyon szimpatikus és elkezdtem hozzá nagyon kötődni. Ez egészen biztos, hogy nem szerelem, hiszen testileg nem vonzódom hozzá, viszont érzelmileg függök tőle. Ez most így nagyon rossz. Szeretnék vele beszélni, de nem tudom hogyan. Mert akárhányszor beszélek a tananyagról vele attól mindig jobban érzem magam. Mit tegyek?2015. márc. 9. 18:47
1/14 anonim válasza:
Most miről akarsz te vele beszélgetni egyáltalán?
2/14 A kérdező kommentje:
Örülnék ha normálisan válaszolnál. Képzeld nem tudom, de biztos lehetne miről. Amúgy meg nem kell totál idiótának nézni, mert ez anélkül is rohad*ul nehéz.
2015. márc. 9. 19:01
3/14 anonim válasza:
Bazki,nem csodálkozom hogy nem tudod,mi honnan tudnánk hogy te miről beszélj vele? ha?
4/14 A kérdező kommentje:
mert azt mondtam h mond meg h miről beszéljek vele? xD
2015. márc. 9. 19:06
5/14 anonim válasza:
Beszélgess róla a szexről,jó téma,ha elpirúl,lefekszik veled :D
6/14 anonim válasza:
Azt mondod a barátja akarsz lenni a tanárnődnek? Miről szeretnél beszélni vele?
7/14 A kérdező kommentje:
a problémámról:)
2015. márc. 9. 19:14
9/14 A kérdező kommentje:
ide nem fogom kiírni
2015. márc. 9. 19:20
10/14 anonim válasza:
Írd meg nekem levélbe,már kívàncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!