Nagyon sokrétű ízlésem van. Rengeteg dolog érdekel. Hogyan ismerhetnék meg hasonló embereket?
Pl nagyon szeretnék menni a soundra, de az ozora is legalább annyira érdekel. De az extrém sportok is érdekelnek,ahogy a művészetek is, gyakorlatilag a metálon kívül minden:D (bár ha egy helyes pasi elhívna metál koncertre,talán még azt is bevállalnám:P)
Nem tudom létezik még más ember is,aki ennyi mindenre nyitott lenne,vagy csak én járok csukott szemmel? Aggódom,hogy ha elkezdek ismerkedni nem fogom megtalálni a saját társaságom:(
Valami kis megnyugtatás is elég, hogy léteznek még hasonló emberek:D Köszi:)
25N
Nem tudom létezik még más ember is,aki ennyi mindenre nyitott lenne,vagy csak én járok csukott szemmel?
Ne mááár. :D
Bírom, amikor az emberek megismételhetetlen gyémántként tekintenek magukra.
Én megyek Ozorára, pedig most éppen black metal-t hallgatok, reggel meg pop zenére edzettem. Na bumm. Nem nagy szám.
Tehát nyugi, fesztiválozd végig a nyarat, érezd magad jól! :)
Nos ezek szerint itt sok mindenkinek elkerülte a figyelmét egy szócska, amivel végül is csak a mondatomat kezdtem, de áhh nem olyan lényeges az...hogy PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.- de kösz,kösz mindenkinek a sok kedves beszólást és leoltást, így kell ezt csinálni. De hát neten ez is könnyebb mint élőben ugyebár...
Mindenesetre mentek a "kapd be" kezek. nem szoktam pontozni, engem halál hidegen hagy kinek mennyi %a van, (sőt még az is, h nekem mennyi van, sose nézem) ,de ami sok az sokk.....
Tudod, az, hogy sokrétű vagy pont nem csak 2 db példával kell szemléltetni, mert 2 dolgot minden ember szeret.
De igazad van, bocsáss meg, nagyon különleges vagy, mert ilyen hisztis 25 évest nem nagyon ismerek.
Én is sok mindenre nyitott vagyok és azt a "megoldást" választottam, hogy több barátom van.
Igazán újító jellegű, igaz!?
Van akivel bulizni mehetek, mással moziba járok akciófilmeket nézni. A harmadikkal szinte saját könyvklubbunk van és lehetne folytatni.
Kb lehetetlen olyan embert találni akinek minden érdeklődése ugyanaz, mint a tiéd és szerintem fölösleges is ilyet keresni. Engem untatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!