Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kérlek adnátok tanácsot,...

Kérlek adnátok tanácsot, esetleg történt már veletek hasonló dolog? 17/L

Figyelt kérdés
Az egyik tanárnőm nagyon szimpatikus és elkezdtem hozzá nagyon kötődni. Ez egészen biztos, hogy nem szerelem, hiszen testileg nem vonzódom hozzá, viszont érzelmileg függök tőle. Ez most így nagyon rossz. Szeretnék vele beszélni, de nem tudom hogyan. Mert akárhányszor beszélek a tananyagról vele attól mindig jobban érzem magam. Mit tegyek?
2015. márc. 9. 18:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj.:) Mármint ha kedves veled, és látszik, hogy szívesen beszélget veled, nyugodtan menj oda hozzá. Ha látod, hogy nem vagy terhére, beszélhetsz vele másról is. Ha gondolod, írhatsz nekem is. 17/L
2015. márc. 9. 20:02
 12/14 anonim válasza:
Szia Szivesen segítek ha megírod privátban :) Szerelmes vagyok az egyik tanárnőmbe szóval azért eléggé bele tudom magam képzelni a helyzetedbe :)
2015. márc. 11. 22:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne beszélj vele inkább
2015. márc. 16. 09:22
 14/14 bodnar edit ***** válasza:
Szerintem ez a barátság nem jó ötlet! Gondolj csak arra, hogy azt szokták mondani kettőn áll a vásár! Nos olyan szempontból ez ide is illik! Hiszen , ugye nem akarod nehéz helyzetbe hozni, hogy beszéljenek róla, gyanúba keverjék a tanárnődet, majd kirúgják miattad!Ha gondjaid vannak, fordulj máshoz, egy független ismerősödhöz, aki szívesen meghallgat, és segít megérteni, változtatni a problémádon! Nekem is írhatsz, ha gondolod, és segítek ha tudok! Hidd el, ez a megoldás, a tanárt meg hagy tanítani!
2018. dec. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!