Miért gondolják sokan azt hogy a lányok szívesen barátkoznak melegekkel?
Èn szívesen barátkozom meleg férfiakkal.
19/l
Mert azt hiszik,hogy talán igazi majdnem lány barátjuk lehet..,mert talán nem olyan bunkóak,mert talán kedvesebbek,mert talán meg van bennük az a tipikus "tanáccsal bombázó" tulajdonság és ez a lányoknak szükséges.
Merthát ugye a lányok mindenre nyitottak.
Vagy mert talán elterjedt ezzel kapcsolatban pár könyv...
Megoszlik a vélemény.
szerintem ez arra is visszavezethető, amikor egy srácra azt mondják, hogy meleg azért, mert szinte csak lány barátai vannak.
szóval ebből az egészből az biztosan igaz, hogy a legtöbb lány sokkal szívesebben barátkozik fiúkkal, pont azért, amit más is írt, egyszerűen sokszor jobban meg tudnak beszélni olyan dolgokat, amiket egy barátnővel nem biztos.
fenti link újra: https://www.youtube.com/watch?v=G5pvUaMgfC8
a fenti csak androidon működik
Nekem melegként van néhány lány barátom.
Azért szeretnek, mert a kapcsolataikat férfi szemszögből tudom nézni, viszont abban is tanácsot tudok adni, hogyan elégítsék ki orálisan a párjukat, úgy hogy a szexuális kapcsolatuk fejlődjön.
Na meg azért is szeretnek, mert tudok titkot tartani, és megfontolt, logikus, és értelmes tanácsokat adok nekik ha kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!