Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lezárjam ezt a barátságot?

Lezárjam ezt a barátságot?

Figyelt kérdés
21/f vagyok, ő is. Egy faluban nőttünk fel. Nekem mostanra már alig maradt barátom, ami nyilván az én hibám. Ennek a személynek sok barátja van, de amikor megy velük valahová engem nem hív soha sem. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy azért nem hív engem mert a társaságokat nem szereti keverni, meg különben is én ott egyébként is rosszul érezném magamat. Elég bizalmas a kapcsolatunk, tudok olyan dolgairól, amik ha kiderülnének nem maradna sok barátja. Ő mondta el ezeket magától, én mondtam is neki hogy hagyjon engem a dolgaival, mert később megbánhatja. Szóval nekem ez a barátság jól van így, de az már eléggé zavar hogy visszaél a helyzetemmel. Ő jól tudja hogy én mindent megtennék a barátságért, mivel nekem nincs sok barátom, és ezért elég pofátlan. Ő alig keres engem, meg lekezelő, csak akkor jön ha kell neki valami. Nincs is ezzel baj, mindenkinek érdekből vannak barátai, aki nem ezt mondja az hazudik, de abból már egy kicsit elegem van hogy mindent elvár tőlem, miközben semmit sem viszonoz. Lehet így hogy csak akkor megyünk egymáshoz amikor kell valami, vagy amikor kiakarjuk beszélgetni a dolgainkat, de akkor ne írogasson nekem olyanokat hogy megváltoztam, csak azért mert nem írogatok neki állandóan facebookon, miközben ő régebben le is tiltott facebookon, fél év után feloldotta a tiltást és akkor küldött valami vicces dolgot, akkor is én jelöltem be facebookon. Szóval szerintetek normális az ilyen ember? Az hogy én mennyire vagyok az most mind1. De hogy kéne bánni az ilyen emberekkel? Az a baj hogy ha úgy bánok vele ahogyan ő velem, akkor elveszteném, mint a többi haveromat. Vagy lehet az lenne a legjobb hogyha ezt a barátomat, meg van még1 aki hasonló, lesz.rnám, aztán majd ha esetleg sínre tettem az életemet majd jönnek új haverok? Nektek 21 évesen mennyi barátotok volt?
2016. febr. 7. 11:00
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Semmi extra, ugyanaz mint eddig. Régóta leakarom tiltani, de nem tudom megtenni, de igazából nagyon jól esne. Logikusan nézve pedig, semmi hasznom nem lenne, ha letiltanám, mondjuk így se.
2016. máj. 4. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!