Lezárjam ezt a barátságot?
Figyelt kérdés
21/f vagyok, ő is. Egy faluban nőttünk fel. Nekem mostanra már alig maradt barátom, ami nyilván az én hibám. Ennek a személynek sok barátja van, de amikor megy velük valahová engem nem hív soha sem. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy azért nem hív engem mert a társaságokat nem szereti keverni, meg különben is én ott egyébként is rosszul érezném magamat. Elég bizalmas a kapcsolatunk, tudok olyan dolgairól, amik ha kiderülnének nem maradna sok barátja. Ő mondta el ezeket magától, én mondtam is neki hogy hagyjon engem a dolgaival, mert később megbánhatja. Szóval nekem ez a barátság jól van így, de az már eléggé zavar hogy visszaél a helyzetemmel. Ő jól tudja hogy én mindent megtennék a barátságért, mivel nekem nincs sok barátom, és ezért elég pofátlan. Ő alig keres engem, meg lekezelő, csak akkor jön ha kell neki valami. Nincs is ezzel baj, mindenkinek érdekből vannak barátai, aki nem ezt mondja az hazudik, de abból már egy kicsit elegem van hogy mindent elvár tőlem, miközben semmit sem viszonoz. Lehet így hogy csak akkor megyünk egymáshoz amikor kell valami, vagy amikor kiakarjuk beszélgetni a dolgainkat, de akkor ne írogasson nekem olyanokat hogy megváltoztam, csak azért mert nem írogatok neki állandóan facebookon, miközben ő régebben le is tiltott facebookon, fél év után feloldotta a tiltást és akkor küldött valami vicces dolgot, akkor is én jelöltem be facebookon. Szóval szerintetek normális az ilyen ember? Az hogy én mennyire vagyok az most mind1. De hogy kéne bánni az ilyen emberekkel? Az a baj hogy ha úgy bánok vele ahogyan ő velem, akkor elveszteném, mint a többi haveromat. Vagy lehet az lenne a legjobb hogyha ezt a barátomat, meg van még1 aki hasonló, lesz.rnám, aztán majd ha esetleg sínre tettem az életemet majd jönnek új haverok? Nektek 21 évesen mennyi barátotok volt?2016. febr. 7. 11:00
11/21 A kérdező kommentje:
Az a baj már annyi mindent tudunk egymásról hogy félek bosszút áll.
2016. febr. 9. 18:50
12/21 A kérdező kommentje:
Na figyeljetek. Az úgy nem jó ha megtartom ismerősnek, és nem fogok hozzá barátként viszonyulni? Mert annak hogy lezárjam teljesen a kapcsolatunkat, abban nem tudom mi a logika vagy az miért jó.
2016. febr. 10. 17:09
13/21 A kérdező kommentje:
Üdv újra, megint én!
Logikus lett volna lezárni ezt a barátságot. Ez egy áruló, egy kaméleon, ha vele haverkodom hiteltelen leszek saját magamra nézve, és másik is így fognak tekinteni rám. Nem írtam neki azóta, viszont ő elég gyakran rám írt, el is beszélgettünk, meg amikor nem voltam otthon egyszer át is jött hozzám. Jól elbeszélgettünk, nem is vette észre hogy mit gondolok róla. Erről mit gondoltok?
2016. febr. 25. 20:25
14/21 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy fél év után szakított a barátnőjével, mert az megcsalta. És azért nem fogadta vissza, mert akkor papucsnak fogják nézni, és szó szerint azt írta hogy "nem akarok saját magam elé sz@@rni". De azért facebookon beszélgetnek, és mondta a gyerek hogyha tud vele valahol akkor találkozni fog vele és megd@gja, csak az ismerősei ne tudjanak róla.
2016. febr. 25. 20:33
15/21 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyesmi ismerősöm aki lehordott minden szarnak, rá két napra meg úgy nyalizott mint ha semmi se történt volna. Lehet kétszínű. Érdekes hogy régen letiltott stb most meg lohol utánad. Lehet h a haverjai lekoppintották és a te társaságod keresi mert nincs más. Sztem ott fejben bajok vannak. Nem tudom mennyire volt veled genyó a tag, ha kevésbé akkor én azt tenném hogy szóba állok vele de az h a társaságát keressem az nem. Ha nagyon szemétláda volt veled akkor leszarnám.
16/21 A kérdező kommentje:
A letiltás körülbelül 2 éve történt. Igen nekem ezt nehéz megemészteni hogy ilyen. Komolyan úgy kezel engem, mintha leprás lennék, ő védőöltözetben van és mindenkitől távol akar tartani. De tényleg hogy ennyire szégyell engem, meg hogy ennyire csak saját magát nézi. Olyan ez mint amikor a régi időkben a nemes ember viszonyt folytatott egy paraszt lánnyal. Egyébként minden barátja megvan és jóban van velük, rendszeresen jár velük bulizni. Genyó sose volt velem, leszámítva azokat amiket elmondtam. Szándékosan sosem ártott nekem, legalább is nem tudok róla. Csak nekem ez nagyon furcsa, hogy én még ezek után sem hagytam ott, ő meg ilyen. Az a társaság is felerősíti szerintem ezt a viselkedését. OKJ szakmát tanult, 2 éveset, második év végén nem engedték át, tavaly ősszel járnia kellett volna még egy évet és lett volna egy szakmája. Ősszel ott hagyta a sulit első héten (gondolom a nagy szégyenérzet miatt), azzal az ürüggyel hogy újraérettségizik és tanulnia kell. Mostanában kezdett el rá készülni, és csak egyből akar érettségizni, mert van egy 70%-os érettségije, és kiszámolta hogy elég hogyha egy tárgyból eléri 70%-os eredményt, és így már jó eséllyel felveszik. Elég rosszul állnak anyagilag is, szóval ha nem is mutatja ki, tudat alatt akkor is hatalmas nyomás lehet rajta.
2016. febr. 25. 21:05
17/21 A kérdező kommentje:
Tudok neki egyáltalán segíteni? Vagy csak energiapocsékolás lenne? Szerintem kognitív disszonancia van nála, meg felelőtlenség, jó adag félelem, meg szerintem pszichopata (vagy lehet hogy csak így viselkedik).
2016. febr. 25. 21:12
18/21 anonim válasza:
Ez már nagyon komplikált. Szerintem nem tudsz rajta segíteni. Mondjuk ha engem ennyire különcként kezelnének, nem nagyon foglalkoznék az ilyen taggal.
19/21 A kérdező kommentje:
Aha értem. Szóval mindenki hagyná a srácot, csak én vagyok olyan hülye hogy az emlékek miatt ennyire kötődök a nagy semmihez. Ne haragudjatok már, de ha van egy olyan ember akiről tudom hogy egyedük van, és egy kicsit is jóban vagyok vele, eljárogatok vele ide-oda, akkor azt megpróbálom beintegrálni a társaságomba. Így kívülről biztos nagyon szánalmas csicskának tűnhetek.
2016. febr. 27. 23:27
20/21 anonim válasza:
Szerintem is próbálj keresni más magányos(nak tűnő) korodbeli azonos érdeklődésű embert, és barátkozz velük! Ezt a fiút először hagyd meg ismerősnek, majd ha lesznek új barátaid, koptasd le!
Amúgy mi történt azóta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!