Lezárjam ezt a barátságot?
Az a baj hogy igazatok van, főleg az utolsó ír jó dolgokat :)
Egyébként lehet hogy van pszichopata hajlama, szerette az állatokat bántani kis korában.
Utolsó egyébként te pszichológus vagy? :D
Kedves kérdező!
Ha az a véleményed hogy minden barátság érdek barátság akkor szerintem ne csodálkozz azon ami történt.
Viszont remélem ezt elkeseredettségedben és magad vigasztalása érdekében írtad. Ha nem így van akkor nagyon sajnállak, mivel még nem volt részed igaz barátságban.
Ajánlom keress más barátokat magadnak, mert a mostanival nem lesz semmi.
Kedves utolsó!
"Ha az a véleményed hogy minden barátság érdek barátság akkor szerintem ne csodálkozz azon ami történt. "
Érdekes hogy saját magadat cáfolod.
"keress más barátokat magadnak," Nem értelek. Azt írod hogy ne csodálkozzak a dolgokon ha minden barátságot érdekbarátságnak tekintek, de közben írod hogy keressek más barátot. Te melyik csoportba tartozol?
"Azért nem hív engem mert a társaságokat nem szereti keverni": ennek kifogás szaga van.
"különben is én ott egyébként is rosszul érezném magamat":ebben miért olyan biztos?
Amit leírtál, mint ha magamat látnám pár évvel ezelőtt. Engem elég szépen "hátba szúrtak", megbeszélték hogy engem kiközösítenek és megtették. Amit én tettem az az hogy akkor én is sz@rtam rájuk. Na ezt nem bántam meg és a mai napig tudom hogy ez volt a legjobb döntés ezzel kapcsolatban.
Te értelmesnek tűnsz és szerintem jobbat érdemelsz. Gondold át azt, hogy ha lesz@rnád őt, esetleg éreznéd azt hogy elvesztettél valamit? Kérdésedre ("Szóval szerintetek normális az ilyen ember?") a válasz az hogy szerintem nem és még ha vissza él a barátsággal akkor még aljas is ("Ő jól tudja hogy én mindent megtennék a barátságért"). Én nem foglalkoznék vele, bár nekem ebben sajnos van tapasztalatom azért mondom ezt. Neked kell döntened mit teszel ezzel.
Gondolkodj el az egészen és változtass mert ami nem megy azt nem kell erőltetni és ez meg olyan.
Minden jót!
" Amit én tettem az az hogy akkor én is sz@rtam rájuk."
Van a falumban egy ilyen csoport, akinek az úgymond vezérével én is ezt tettem még évekkel ezelőtt. Elkezdődött a középsuli, állandóan összejártunk, majd 1,5 év múlva zárkózott lettem és lesz@rtam ezt a gyereket. De ebben semmi személyes nem volt. Na és az én drága barátom ennek a csoportnak a tagja, együtt járnak kocsmázni meg hasonló, még nagyon régen én is jártam velük, még 5-6 éve volt ez kb. Mivel a barátom benne van ebbe a társaságban, igazán elhívhatott volna párszor. Az a nagy baj hogy fogalmam sincs mit kéne tenni. Nyilván ennyi információból nem lehet biztosra megmondani hogy mit kéne tennem. Olyan barátságot sem akarok ami zsákutca, meg egy kis eséllyel menthető kapcsolatot sem szeretnék megszakítani, mert új barátságot nagyon nehéz kialakítani. Azt hiszem inkább kivárok. A legjobb lenne persze megoldani az ilyen gondokat. Témával foglalkozó könyveket esetleg nem tudnátok ajánlani? Most a hazugság pszichológiáját olvasom. Egyébként gondolom lejött hogy nem tudok túl jól barátkozni és elég zárkózott, bizalmatlan vagyok, a múltban sem volt túl sok emberi kapcsolatom, emiatt elég nagy hátrányban vagyok és könyvekből jó lenne megszerezni valamennyi elméleti tudást az emberekkel kapcsolatban, mert ami most van ez így szívás.
Igen. Zárd csak le. Ez már minden, csak nem barátság.
Én csak nyugodj meg, van, akinek egyetlen barátja sincs, és nem a saját hibájából.
Inkább legyen egy jó barátod - vagy egy sem -, mint 100 hazug. Ez a fazon a jó ismerős kategóriát is alig üti meg, te pedig vadul pedálozol neki. Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!