Szeretet, szerelem vagy tetszés?
Figyelt kérdés
egy sítáborban megismertem egy nálam két évvel fiatalabb fiút. nagyon összebarátkoztunk, olyan volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást, mindig együtt csúsztunk. szóval jóba lettünk. mikor elváltunk, annyira fájt, hogy már többet nem látom. mivel ő hamarabb elment, az utolsó csúszásokat egyedül csináltam végig, és annyira hiányzott melőllem, a felvonóknál. még sírtam is. most is nagyon hiányzik, az ő kedvenc számait hallgatva mindig rá gondolok, a suliban is sokszor eszembejut, és már nagyon-nagyon várom a következő találkozást (nem egy városban lakunk). De nem tudok rájönni, hogy mit érzek iránta. Ha kb. egyidősök lennénk akkor lehet, hogy lett volna közöttünk valami (pl. csók). Nem is az a baj ilyen szempontból, hogy két évvel kisebb (mert megtaláltuk a közös hangot), hanem kb. egy fejjel kisebb, és a karom/lábam kétszer szélesebb, mint az ő karja/lába.2016. jan. 16. 18:02
11/13 A kérdező kommentje:
nincs meg a telefonszáma, de már próbálom megszerezni. más közösségi oldalam nincsen.
2016. jan. 16. 21:01
12/13 anonim válasza:
DE JA WU! vagy hogy is írják. csak hittantábor, én 8.os, ő 6. és még mindig azon gondolkodom, mi lett volna, ha...
nem mondom azt hogy nem is vagyok beléd szerelmes (gyerekes vagyok, part 1)
nem futok el (2)
nem mentem azóta templomba, csak ha rángattak(3)
ha akkor megmondom neki... lehet életed nagy Ő je
lehet egy szép emlék
lehet egy jó barát... te döntésed
13/13 anonim válasza:
A keresztnevét sem tudod? Hol voltatok sítáborban? Talán ismerem. Azért kérdem. Talán tudok segíteni. Ha szeretnéd akkor írj rám mert én is voltam és hátha ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!