Hogy mondjam meg egy fiúnak, hogy elegem van belőle? 13/L
Figyelt kérdés
Megismertem egy 17 éves fiút (mielőtt jönnétek, hogy ne társkeresőzzek, minecrafton ismertem meg xd). Az a lényeg, hogy nagyon idegesítő. Írogatja, hogy tetszek neki, meg este is ezt írta nekem: "Megyek aludni, puszi a pocid alá :*."
Oké, nekem itt már betelt a mérce. Még ha egykorúak lennénk akkor oké, de 13 évesre nyomulni 17 évesen? Akik hasonló helyzetben voltak, mit csináltak? Nem akarom megbántani, de ez már nekem nagyon pedofilizmus:(
2015. máj. 24. 20:53
3/23 A kérdező kommentje:
De letudom, csak akkor meg a játékban fog zaklatni.
És nem, nem adok neki esélyt...o.o
2015. máj. 24. 21:02
4/23 anonim válasza:
ne törődj vele, ne válaszolj neki. Majd megunja.
5/23 anonim válasza:
Egyébként a legjobb az ilyeneknél az lenne, ha szólnál az anyjának róla, ha esetleg lehetséges megtalálni fészbukon :D Egy életre elvennéd a kedvét attól, hogy ilyeneket írogasson bárkinek, nemhogy 13 éveseknek...
6/23 A kérdező kommentje:
#5: Ez remek ötlet! :D Megtaláltam anyját facebookon, el is küldtem neki egy beszélgetést, hogy tegye helyre a fiát. Köszönöm a válaszokat:)
2015. máj. 24. 21:39
7/23 anonim válasza:
Hallod te fiú, pasztmek elegem van belőled, hagyjál békén.
Ennyi.
8/23 anonim válasza:
Ötös vagyok, könyörgök, írd meg az anyja válaszát majd! :D:D
9/23 anonim válasza:
juhujj, kíváncsi vagyok a fejleményekre, majd írd le :D
10/23 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, majd írd meg, mert ez tényleg elég gáz. Legalább te normálisan gondolkozol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!