Hogy mondjam meg egy fiúnak, hogy elegem van belőle? 13/L
Megismertem egy 17 éves fiút (mielőtt jönnétek, hogy ne társkeresőzzek, minecrafton ismertem meg xd). Az a lényeg, hogy nagyon idegesítő. Írogatja, hogy tetszek neki, meg este is ezt írta nekem: "Megyek aludni, puszi a pocid alá :*."
Oké, nekem itt már betelt a mérce. Még ha egykorúak lennénk akkor oké, de 13 évesre nyomulni 17 évesen? Akik hasonló helyzetben voltak, mit csináltak? Nem akarom megbántani, de ez már nekem nagyon pedofilizmus:(
Az anyja bocsánatot kért a fia nevében is a kellemetlenségért. A fiú meg letiltott, miután én letöröltem:DDDDDDDD Barátnőmnek nem ír vissza, szóval gondolom kapott egy kisebb leszúrást^.^
Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a remek ötletet az ötösnek:P
Szerintem egyszerűbb lett volna, ha egyből feljelented a rendőrségen, vagy hívsz egy bérgyilkost, az a tuti.
Ha közeledben lakik, akkor ne csodálkozz majd a retorzióktól...
Le lehet valakit normálisan is "koptatni" nem kötelező ronggyá alázni.
Méghogy ronggyá alázás.....Szerintem meg épp időben kapta a leckét, mielőtt nagyobb esztelenséget művelt volna!
Kár, hogy nem kap legalább ily leckét minden kis kanos jankó....
Ebben nincs pedofilizmus, tévedsz, kérdező.
Serdületlenekre nyomulni, az a pedofilizmus. Egy 17 évesnek egy 13 évesre nyomulni az teljesen oké és törvényes is. Kivéve, ha zaklat.
Előző honnan szeded ezt a baromságot hogy törvényes? Elárulom, hogy 12-14 közöttinek szexuális ajánlatot tenni is zaklatásnak minősül, 2 év börtön jár érte! Ha az ajánlattevő 14 év feletti. 12 év alatti esetén pedig megrontásnak minősül és 5 év börtön jár érte. Ha az ajánlattevő 12 év feletti.
Igenis pedofilizmus a törvény szerint kishaver, mellesleg szerintem is. 12-13 éves lányt nem fektetünk meg és nem teszünk neki szexuális ajánlatokat, nem tesszük netre a fényképét bosszúból, mert nem adott puszit vagy szakított és sorolhatnám a bunkóságokat, amiket a mai neveletlen, ostoba, bunkó, tahó tizenévesek nagy része el szokott követni....
19-es, nem tudom, te honnan tájékozódsz, amit írsz, az totális zagyvaság. Én a BTK-ból tájékozódom:
Ld. a 197-198-as paragrafust.
Összefoglalom neked az idevágó részt:
18 év alatti személy szexuális kapcsolatot létesíthet 12. évét betöltött személlyel, ha az beleegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!