Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondjam meg egy fiúnak,...

Hogy mondjam meg egy fiúnak, hogy elegem van belőle? 13/L

Figyelt kérdés

Megismertem egy 17 éves fiút (mielőtt jönnétek, hogy ne társkeresőzzek, minecrafton ismertem meg xd). Az a lényeg, hogy nagyon idegesítő. Írogatja, hogy tetszek neki, meg este is ezt írta nekem: "Megyek aludni, puszi a pocid alá :*."

Oké, nekem itt már betelt a mérce. Még ha egykorúak lennénk akkor oké, de 13 évesre nyomulni 17 évesen? Akik hasonló helyzetben voltak, mit csináltak? Nem akarom megbántani, de ez már nekem nagyon pedofilizmus:(

2015. máj. 24. 20:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Az anyja bocsánatot kért a fia nevében is a kellemetlenségért. A fiú meg letiltott, miután én letöröltem:DDDDDDDD Barátnőmnek nem ír vissza, szóval gondolom kapott egy kisebb leszúrást^.^

Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a remek ötletet az ötösnek:P

2015. máj. 25. 01:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Igazán nincsen mit, jézusom, de nem lettem volna a kölök helyében, szerintem még ha 10 éves párkapcsolata lesz sem fog merni semmi perverzet mondani a barátnőjének egy ilyen után..... :D
2015. máj. 25. 01:06
 13/23 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
2015. máj. 25. 01:34
 14/23 anonim ***** válasza:
na, poén lehetett, legalább nem zaklat többé a mocsok :D
2015. máj. 25. 01:53
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűbb lett volna, ha egyből feljelented a rendőrségen, vagy hívsz egy bérgyilkost, az a tuti.

Ha közeledben lakik, akkor ne csodálkozz majd a retorzióktól...

Le lehet valakit normálisan is "koptatni" nem kötelező ronggyá alázni.

2015. máj. 25. 09:30
 16/23 KJUsul ***** válasza:

Méghogy ronggyá alázás.....Szerintem meg épp időben kapta a leckét, mielőtt nagyobb esztelenséget művelt volna!

Kár, hogy nem kap legalább ily leckét minden kis kanos jankó....

2015. máj. 25. 09:52
 17/23 A kérdező kommentje:
#15: Én jót nevettem rajta pedig:(:D
2015. máj. 25. 12:03
 18/23 anonim ***** válasza:
15%

Ebben nincs pedofilizmus, tévedsz, kérdező.

Serdületlenekre nyomulni, az a pedofilizmus. Egy 17 évesnek egy 13 évesre nyomulni az teljesen oké és törvényes is. Kivéve, ha zaklat.

2015. máj. 25. 19:16
 19/23 KJUsul ***** válasza:
34%

Előző honnan szeded ezt a baromságot hogy törvényes? Elárulom, hogy 12-14 közöttinek szexuális ajánlatot tenni is zaklatásnak minősül, 2 év börtön jár érte! Ha az ajánlattevő 14 év feletti. 12 év alatti esetén pedig megrontásnak minősül és 5 év börtön jár érte. Ha az ajánlattevő 12 év feletti.

Igenis pedofilizmus a törvény szerint kishaver, mellesleg szerintem is. 12-13 éves lányt nem fektetünk meg és nem teszünk neki szexuális ajánlatokat, nem tesszük netre a fényképét bosszúból, mert nem adott puszit vagy szakított és sorolhatnám a bunkóságokat, amiket a mai neveletlen, ostoba, bunkó, tahó tizenévesek nagy része el szokott követni....

2015. máj. 26. 09:54
 20/23 anonim ***** válasza:

19-es, nem tudom, te honnan tájékozódsz, amit írsz, az totális zagyvaság. Én a BTK-ból tájékozódom:

[link]

Ld. a 197-198-as paragrafust.

Összefoglalom neked az idevágó részt:

18 év alatti személy szexuális kapcsolatot létesíthet 12. évét betöltött személlyel, ha az beleegyezik.

2015. máj. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!