Szeretet, szerelem vagy tetszés?
"Ha kb. egyidősök lennénk akkor lehet, hogy lett volna közöttünk valami (pl. csók). Nem is az a baj ilyen szempontból, hogy két évvel kisebb (mert megtaláltuk a közös hangot), hanem kb. egy fejjel kisebb, és a karom/lábam kétszer szélesebb, mint az ő karja/lába."
Nem egyidős --- ÉS?
Karja lába kicsi nagy --- ÉS??? (még mindenét nem is láttad!)
Hány kifogásod lesz még?
Vagy addig keresel kifogásokat amíg örökre szűz maradsz??
Vagy mégis mit vársz? Nem fog feleségül venni, és veled megöregedni sem!
Egyáltalán mitől vagy biztos abban, hogy valaha is látod még az életben?
Véletlenül sem esik le, hogy ....
Ezt kihagytad?!?!
Itido demo nakama ni tewokaketa ningen ha, rokuna sinikata ha sinai monoda.
Amúgy megkedvelted, mint barátot és hiányzik. Lehet tetszik is. Vedd fel vele a kapcsolatot Arckönyvön. Zum Beispiel.
No ilyet is ritkán látni itt, hogy "Vagy addig keresel kifogásokat amíg örökre szűz maradsz??", a lányok inkább k*rwák szoktak lenni, ha már nem akarnak szüzek maradni.
A problémára, miszerint mindenhogyan kisebb, én is azt tudom csak mondani, hogy ÉS!? :)
Hajrá!
ő 13 éves, és meg 15.
sajnos - vagy nem sajnos - nem használ facebookot, így csak következőkor március elején találkozhatunk egy ujabb táborban.
azt, meg azért írtam, hogy kétszer akkora a karom, mint az övé, azt azért írtam, hogy éreztessem fizikailag sokkal kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!