Most ő mit érez irántam? (12-14) lány vagyok
1nyári sulis táborban ismerkedtem meg az egyik évfolyamtársammal(tudom furcsán hangzik, de sosem birtam a másik osztályt, ezért sosem beszéltem velük.)És akkor ő is ott a barátaival, nagyon csodálkoztam a barátnőimmel, hogy ők (mert volt 1 legjobb barátja, de ő vmiért szimpibb) ilyen normálisak, nem olyanok mint a mi osztálytársaink, akik parasztok és alig normálisak. Szval így egyre jobban kezdtük egymást megismerni:
-csomót beszélgettünk
-egymáshoz ültünk
-kérte h üljek mellé, vagy ő ült mellém
-1x megemlíette h: ,,az enyém,,
-feljöttek a szobánkba(ottalvóstábor)
-csomót nevettünk
-1x megfogta a kezemet,(mikor éppen kértem vmit a bnőmtől ő random megfogta)
-telefon számát többször is lediktálta nekünk
-utána is beszélgettünk és olyanokat küldött nekem h jó éjt, na puszi, csókos smiley...stb
Ez volt életem legjobb tábora!
Ízlik neki a húsod baz.d.
Ha jól vettem ki te vagy a 12 és ő a 14 (hát 14 éves létére igen beteg). Szerintem hagyd a pichába, mert 1 hét múlva majd jössz és azt írod: Most mit csináljak? Szakított velem a barátom?
Egyébként egy 14 éves hogyan lehet az évfolyamtársad?
Még éretlenk ilyen korban a fiúk. Ebben a korban még nekem is csak azért kelett csaj hogy legyen mert az menő.Bár mennyire mondja egy ilyen koru fiú hogy szeret,még azt se tudja az milyen amikor igazbol is szeret valakit.
De egy első csalódásra tökéletes hogy te is tapasztalj és később elővigyázatosabban közelits.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!