Jól csinálom szerintetek?
A barátnőmnek már egy jó ideje van pasija,és suliba szinte majdnem mindig vele volt szünetekben,és nem velünk. Tavaly szerintem fel se fogta, hogy szinte végig a fiúval lóg,ezért én úgy gondoltam,hogy véget vetek ennek a barátságnak. Nyáron is direkt nem is voltam fent facen se,hogy még csak ne is kelljen vele beszélgetnem,de ahogy láttam,többször irta nekem,hogy hiányzok neki,meg hogy vagyok..de nem érdekelt. Aztán idén odajött hozzám, de én próbáltam kerülni a társaságát.. Utána,meg már suliba se keresett (osztálytársak vagyunk),mivel én próbáltam levegőnek nézni,hogy hagyjon békén végre. Aztán a barátaimmal (neki is ők voltak a barátai) is próbáltam elmagyarázni,hogy milyen köcsög,és ne álljanak úgy szóba vele,minden rosszat mondtam róla,csak hogy teljesen megszakitsam vele a kapcsolatot. És mostanába látom,hogy tiszta depressziós lett,az osztályba egyedül ül,semmi barátja sincsen,nem is láttam még nevetni az éven. De ez mintha látszódna rajta hogy megbánta,és olyan jól esik ez,mivel megérdemelte!!! Többször próbált bocsánatot kérni, de én nem hallgattam meg, és elfutottam tőle,és csak reméltem hogy a haverjaim nem bocsátanak meg neki!! Mostanába tényleg látszik hogy utál minket,de az ő hibája,amúgy helyes barátja van,csak nem kellett volna elfelejteni,hülye k.. Mellesleg sokkal jobban érzem most magam a baráti körünkben,néha rossz látni rajta hogy szomorú vagy sír, de nem érdekel.a barátja most megy el a suliból,ami jó is,mert idegesít,hogy mindig smárolnak.. Amúgy 4 éves volt a barátságunk.
Jól csinálom szerintetek? Vagy érdemes lett volna megbeszélnem ezt vele,és nem a háta mögött elmondani mindennek,hogy többen utálják,és kerülni? :/ mert néha hiányzik, csak a barátja.. nekem miért nem jön össze? :/
-Jól csinálom szerintetek?
-SZERINTEM NAGYON ROSSZUL CSINÁLTAD.
Kezdjük azzal hogy amikor az ember szerelmes akkor ilyenkor az embereknek a szerelmük a legfontosabb a világon. Kezdetben a szerelem hevében az ember képes arra hogy csak a partnerére gondoljon. Ez minden emberrel így van. Te erre meg se próbáltad beszélni vele pedig nyáron írt is neked hogy hianyzol stb. Te erre lesza..d hogy mit mond, mit tesz. Aztán az egesz világot ellene fordítottad . és amikor azt mondod hogy olyan jó érzés az hogy full depressziós lett és hogy megérdemli akkor egy szadista k... Vagy ahogy mobdtad. Most mivel érdemelte ki? Hogy boldog volt a barátjával? Most képzeld el hogy mit élhetvát ő?
Megtalálja élete szerelmét akit tiszta szívből szeret és emiattvaz első pár hónapot azibte caak vele tölti mert dúl a kezdeti szerelem. Aztán eljön a nyár és ír barátjának aki nem válaszol, nem reagál pedig hiányzik neki. Jön a következő év a suliban és arra jön be hogy mindenki lesza..ja az osszes baratja elfordul senki se beszel vele és mindez azért mert egy féltékeny kis k... Mindenkinek bemeselte hogy mekkora kis köc..ög mig anno mindent megtett hogy bemutassa ot a baratainak es befogadjak. Tudod mekkora trauma lehet ez? Te hogyan éreznél?
És van egy nagyon jó oka hogy miért nincs barátod.
:(
Még tényleg nem volt soha pasim,lehet ez van..
de én jól érzem magam az osztályba sokkal,amióta vele nem vagyok/unk jóba, de azért még is látszik rajta, hogy bántja valami nagyon,és erre gyanakszok.
Meg jár be hozzánk orvos is,az ofő hivta be,mert egyre többen magányosak.. Gondolom rá gondolt ofő..és ez kicsit sz.r, de én úgy vagyok vele,Hogy megérdemelte, a depressziót is..am is ottvan neki a pasija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!