Azt hiszem mindenkit elüldözök magam mellől. Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Állítólag sokakat kibeszélek a hátuk mögött, de ez nem igaz, mert amiket én mondok, azt annak akiről beszéltünk a szemébe is mondom, de általában akikkel "kibeszélek" másokat, ők sokkal durvább dolgokat is mondanak, és utána mindig mondják, hogy nehogy elmondjam, hogy ezt mondta, meg én is mondom (biztos, ami biztos). De aztán a végére, valahogy mindig én kerülök abba a helyzetbe, hogy akivel "kibeszéltem" azt a valakit elmondja annak a valakinek, és mindenki haragszik rám. De én ezt nem mondanám kibeszélésnek, mert csak elmondtam a véleményem róla.2014. márc. 21. 18:49
1/2 anonim válasza:
Akkor ne beszélj ki másokat. Ennyi. :)
Főleg ne mondd hozzá, hogy "De ezt ne mondd el neki légyszi", mert az csak olaj a pletykafészkekre.
2/2 A kérdező kommentje:
De van olyan is, hogy valaki elkezdi nekem mondani a magáét, én meg csak bólogatok, meg mosolygok, semmit nem teszek hozzá, és azt hallom vissza, hogy én mondtam azt, amit nekem mondtak.
2014. márc. 21. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!