Jól csinálom szerintetek?
A barátnőmnek már egy jó ideje van pasija,és suliba szinte majdnem mindig vele volt szünetekben,és nem velünk. Tavaly szerintem fel se fogta, hogy szinte végig a fiúval lóg,ezért én úgy gondoltam,hogy véget vetek ennek a barátságnak. Nyáron is direkt nem is voltam fent facen se,hogy még csak ne is kelljen vele beszélgetnem,de ahogy láttam,többször irta nekem,hogy hiányzok neki,meg hogy vagyok..de nem érdekelt. Aztán idén odajött hozzám, de én próbáltam kerülni a társaságát.. Utána,meg már suliba se keresett (osztálytársak vagyunk),mivel én próbáltam levegőnek nézni,hogy hagyjon békén végre. Aztán a barátaimmal (neki is ők voltak a barátai) is próbáltam elmagyarázni,hogy milyen köcsög,és ne álljanak úgy szóba vele,minden rosszat mondtam róla,csak hogy teljesen megszakitsam vele a kapcsolatot. És mostanába látom,hogy tiszta depressziós lett,az osztályba egyedül ül,semmi barátja sincsen,nem is láttam még nevetni az éven. De ez mintha látszódna rajta hogy megbánta,és olyan jól esik ez,mivel megérdemelte!!! Többször próbált bocsánatot kérni, de én nem hallgattam meg, és elfutottam tőle,és csak reméltem hogy a haverjaim nem bocsátanak meg neki!! Mostanába tényleg látszik hogy utál minket,de az ő hibája,amúgy helyes barátja van,csak nem kellett volna elfelejteni,hülye k.. Mellesleg sokkal jobban érzem most magam a baráti körünkben,néha rossz látni rajta hogy szomorú vagy sír, de nem érdekel.a barátja most megy el a suliból,ami jó is,mert idegesít,hogy mindig smárolnak.. Amúgy 4 éves volt a barátságunk.
Jól csinálom szerintetek? Vagy érdemes lett volna megbeszélnem ezt vele,és nem a háta mögött elmondani mindennek,hogy többen utálják,és kerülni? :/ mert néha hiányzik, csak a barátja.. nekem miért nem jön össze? :/
...
Hajjaj figyi írj privit ha aktuális még és akkor szakítok rád időt :))
Ha nem kamukérdés akkor egy féltékeny idióta vagy (és finoman fogalmaztam) :)
Nehéz lett volna ráírni facen, vagy odamenni hozzá egy üres percben és megbeszélni vele a dolgokat? Szerintem megértette volna. De neem egyből ki kell közösíteni, meg elhordani minden szarnak, mert ő kell valakinek, te meg nem. És ha ez tényleg igaz, akkor ne is csodálkozz ezen :)
Nem kamu, azért irtam ki,mert tanácstalan vagyok, mert néha nagyon hiányzik,meg rosszul esik, hogy amikor a barátjával van boldog.am meg minket leszart teljesen egy időszakban,azért vetettem véget ennek. Most meg szerintem már nem tudnám megoldani,mert látszik rajta, hogy gyűlöl engem,meg a barátaimat.. Bnőm mondta,hogy ne foglalkozzak vele,aki a pasiján kivűl nem lát senkit,az nem igaz barát.. Csak igy meg rossz látni,hogy ha nincs pasija ott akkor teljesen egyedül van meg ráteszi a fejét a padra.. :/
Tudom hogy köcsög volt de hirtelen fel idegesített,és megutáltam
A haverjaimat meg teljesen ellene forditottam,még egy fiú barátom néha köszön neki, de már ő is leszarja.. Ha pedig mondanám nekik hogy béküljünk ki vele,akkor meg engem utálnának meg,és mehetnék a lúzerekhez..
Mert amugy a haverjaimmal is ő általa ismerkedtem meg,és még egy ok,hogy rossz ez így :/
Te idióta...
Mire volt az jó, hogy kiközösítettétek? Miért nem tudjátok felfogni ép ésszel azt, hogy attól még, hogy kapcsolata van valakinek, nem veszítettétek el? A kapcsolat első pár hetében még természetes, hogy a pasijával akar lenni sülve, főve. Ez idővel elmúlik és kiegyensúlyozódik a kapcsolat közte és köztetek. Ha ezt megvártad volna...
Nem is értem miért kellett mindenkit manipulálni, hogy megutálják. El se tudom képzelni, hogy miket mondtál - hazudtál össze. Ha van egy kis eszed vele is és a többiekkel is megbeszéled ezt és kibékültök. Teljesen jogos, hogy utál, hiszen ő megpróbálta többször is, ki akart békülni veletek és egyensúlyt teremteni a barátai és a barátja között.
Mit gondolsz te hogy fogod megélni, ha lesz egy barátod? Természetes, hogy csak rá fogsz tudni gondolni, hogy vele akarsz lenni minden percben, ha szerelmes vagy. Lehet, hogy te is hanyagolni fogod a barátaidat, és nagy a valószínűsége, hogy téged is ki fogna túrni a baráti körből.
Az meg hogy "menőbb" vagy nélküle, mégis mit jelent?
Szerintem kamu, de játsszunk.
"Tudom hogy köcsög volt"
Te voltál köcsög. Minek az embernek ellenségek, ha ilyen barátai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!