Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti elmondanátok, hogy gázpiszt...

Ti elmondanátok, hogy gázpisztolyt viseltek az utcán a legjobb barátotoknak? 18F

Figyelt kérdés

Én nemrég vettem egy gyári állapotú FÉG P9RC Steiner féle szépen átalakított gázpisztolyt. 65-ért vettem, lehet ,hogy egy nem ennyire szépen átalakított lenne már 50-ért ,de nem baj, nekem ez a fegyver borzasztóan megtetszett ,azért is mert magyar meg tudom, mikor gyártották 1996-tól 2004-ig. Pesten azt volt a FÉGARMY fegyvergyár. Ez a pisztoyl élesen ugyanannyit tudott ,mint a többi nyugati korszerű fegyver.

Történelmi pisztoly. Holnap megyek viselési engedélyt kiváltani rá. Aki élt a 90-es években az gondolom ismeri, a robbantásos, maffiózós időből származik.

Anyukám nem tud róla, nem tudom elmondjam-e a legjobb barátomnak, félek szólna egyből anyának. A legjobb barátom tud a 12 ezres ESP cseh viperámról azt is tudja önvédelemből hordom. Az A.S.P Made in USA 30-ezres viperámról nem tud ,mert kiakadna minek adtam annyit érte, de hisz az egy ritkaság, kevés van belőle, meg ugyanannyit tud mint az ESP.

Attól félek elkürtölné van ilyenem ,vagy elszólná magát, nálunk az ilyenek nagyon tabunak számítanak, osztálytársam a kiflit akarta felvágni kis bicskával egyből rászóltak a tanárok tegye el, ilyet nem lehet behozni.

Amúgy is polgárőr leszek, már voltam szolgálatban, és szerettem csinálni, amikkor járőrözés van, mindig nekem kell vezetnem polgárőrkocsit.

2015. dec. 15. 14:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Pfff nekem ehhez nem kell pisztoly, simán elküldöm őket. :D Nő létemre :D
2015. dec. 16. 21:46
 22/25 anonim ***** válasza:
A kérdező nagyon gáz, remélem, nem sokáig enegdik polgárőrködni. De egynémely válaszol is buta, mint a föld. Értem ez alatt, hogy lila gőzük sincs a gázfegyver viseléséről, de azért osztanák itt az észt, ha volna nekik.
2016. jan. 25. 19:23
 23/25 anonim válasza:
Nekem is van egy Alga G030 bár nem dicsekedek vele de minden barátom tudja hogy van és hordom magammal. Azt hozzátesz én hivatalosan viselem viselési engedéllyel.
2016. jan. 26. 19:35
 24/25 árokpart ***** válasza:
A gázpisztoly nem számít fegyvernek sőt mivel, hogy otthon is tartható a játékpisztoly kategóriájába esik. A viseléséhez kell csak engedély nem értem egy EU-s és NATO országban ami elvileg nyugat így mi is egy gázpisztoly miért kell így leszólni. Irigyek vagytok rá ? Egy havi fizetésbe sem kerül főleg nem a pesti fizetésből.
2016. dec. 11. 00:19
 25/25 A kérdező kommentje:
Magyarországon szégyen kategóriába esik ,ha akármilyen fegyvert tartasz illetve meg akarod magadat védeni. Ez az igazság utolsó.
2016. dec. 11. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!