Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti elmondanátok, hogy gázpiszt...

Ti elmondanátok, hogy gázpisztolyt viseltek az utcán a legjobb barátotoknak? 18F

Figyelt kérdés

Én nemrég vettem egy gyári állapotú FÉG P9RC Steiner féle szépen átalakított gázpisztolyt. 65-ért vettem, lehet ,hogy egy nem ennyire szépen átalakított lenne már 50-ért ,de nem baj, nekem ez a fegyver borzasztóan megtetszett ,azért is mert magyar meg tudom, mikor gyártották 1996-tól 2004-ig. Pesten azt volt a FÉGARMY fegyvergyár. Ez a pisztoyl élesen ugyanannyit tudott ,mint a többi nyugati korszerű fegyver.

Történelmi pisztoly. Holnap megyek viselési engedélyt kiváltani rá. Aki élt a 90-es években az gondolom ismeri, a robbantásos, maffiózós időből származik.

Anyukám nem tud róla, nem tudom elmondjam-e a legjobb barátomnak, félek szólna egyből anyának. A legjobb barátom tud a 12 ezres ESP cseh viperámról azt is tudja önvédelemből hordom. Az A.S.P Made in USA 30-ezres viperámról nem tud ,mert kiakadna minek adtam annyit érte, de hisz az egy ritkaság, kevés van belőle, meg ugyanannyit tud mint az ESP.

Attól félek elkürtölné van ilyenem ,vagy elszólná magát, nálunk az ilyenek nagyon tabunak számítanak, osztálytársam a kiflit akarta felvágni kis bicskával egyből rászóltak a tanárok tegye el, ilyet nem lehet behozni.

Amúgy is polgárőr leszek, már voltam szolgálatban, és szerettem csinálni, amikkor járőrözés van, mindig nekem kell vezetnem polgárőrkocsit.

2015. dec. 15. 14:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Üdv! Nekem még nem volt belőle gondom, a video amit belinkeltél az a KESERŰ MŰVEK féle átalakításos, ők tényleg nagyon ocsmányul dolgoznak ,de ez a Steiner művek jól dolgozik, bizonyítottan, a cső szűkített, meg tán a tár ,de nem vagyok biztos, ezeken kívül ez egy élessel megegyező fegyver.
2015. dec. 15. 16:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Elmondom,hogy a Steiner valóban gyönyörűen dolgozik,de működésben a videón lévő keserű 100X jobb!

A FÉG "para" átalakítások csak dísztárgyak!

Ismerek olyan példányt amit az átalakítás után még pluszban finomított egy PROFI fegyvermester (B9R tár,adogató pálya,reteszelés,szánmarás,...)de még így sem megbízható! Pedig sacc/kb. 130 ezer forintban van!

Mellesleg mindegy mit mond neked a rendőrhaver,majd amikor egy másik írja a bírságot a viperára,akkor mondjad,hogy a Kováts2 tizedes megengedte. :) Legalább lesz min röhögnie.

Amúgy a pisztolyodban eredeti tár van,vagy B9R? Csak mert ha nem B9R akkor eleve esélytelen a megbízhatóság illúziója is!

2015. dec. 15. 16:21
 13/25 anonim ***** válasza:

Az ilyenekről csak a nagyzoló h..lyegyerek jelző jut eszembe. Hol élsz te, hogy viperával, meg pisztollyal kell megvédeni magad? :D

Bármelyiket kicsavarják a kezedből, és nézhetsz. Tanulj meg verekedni.

2015. dec. 15. 21:49
 14/25 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Előveszem, lenyomom a biztosítót és lövök is, ennyi.

Meg nem mindenki karatemester, hogy egy felé száguldó viperát kicsavarnák a kezéből.

2015. dec. 16. 06:15
 15/25 anonim ***** válasza:
tul sok akciofilmet nezel.
2015. dec. 16. 08:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Előveszed, lősz, aztán ülsz pár évet. XD idióta XD
2015. dec. 16. 08:49
 17/25 A kérdező kommentje:

Idióta Miért is?

Gázpisztolyt lehet használni jogos önvédelmi esetben, miért ülnék miatta pár évet?

2015. dec. 16. 19:15
 18/25 anonim ***** válasza:
Mivel szerinted olyan félelmetes a világ, hogy viperával, meg gázpisztollyal járkálsz, nyilván a helyzetfelismerési képességeiddel is gond van. Magyarul bárkire pisztolyt fogsz rántani, aki csúnyán néz rád. Az meg nem annyira jogos önvédelem. ;)
2015. dec. 16. 19:29
 19/25 anonim ***** válasza:
Ráadásul engedély nélkül viselt fegyverrel...
2015. dec. 16. 19:50
 20/25 A kérdező kommentje:

Holnap intézzem rá a viselési engedélyt.

Meg párszor elő kellett venném, Pl.: mondták adjak pénzt, mondom nincs pénzem, megint mondták adjak péntt tesó, vonatjegyre kéne, egy férfi meg egfy nő volt, már szinte erőszakoskodott a pénzért szavakkal, újra kértek, hiába mondtam nincs ekkor már elővettem ,mondtam nekik, " Tudjátok öngyilkos akartam lenni, épp az erre alkalmas helyett kerestem, úgy érzem romokba dőlt az életem. Erre úgy elszaladtak, hogy úristen ez bolond csak ennyit mondtak utána úgy elszaladtak ,hogy öröm volt nézni, igaz rezzenéstelen arccal mondtam nekik. Bár a szüleim nagyvalakik, ,ő nekik nagy a befolyásuk.

2015. dec. 16. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!