Kamaszok! Vesztettétek már el a legjobb barátotokat?
Figyelt kérdés
Hogyan és miért lett vége a barátságotoknak?
2015. febr. 15. 21:54
1/7 anonim válasza:
Lányokat még nem, remélem nem is.
De a legjobb fiúbarátomat igen. Nagyon fájt. Lassan és fokozatosan épült le a kapcsolatunk. Elvileg azért mert megváltoztam.
2015. febr. 15. 22:24
2/7 anonim válasza:
Igen. Általános iskola 1. osztályában lettünk barátok, és kb 7. osztály vége - 8. osztály eleje felé ért véget. Nagyon jó barátok voltunk, együtt jártunk focizni, úszni, és minden hétvégén átmentünk egymáshoz. Aztán "megunt" engem, inkább a menő srácokkal lógott. (én nem voltam menő, inkább visszahúzódó voltam)
2015. febr. 15. 22:24
3/7 anonim válasza:
Igen. Nagyon sok ideig voltunk legjobb barátok, igazból nem tudom miért lett vége, de nem is bánom, találtam sokkal jobb barátokat és visszagondolva nem is értem, hogy barátkozhattam vele.
2015. febr. 16. 12:48
4/7 anonim válasza:
Igen. Ovis korunk óta ismertük egymást és 10. elején megromlott a kapcsolatunk az én hibámból. Azóta is bánom, hogy akkor hülye voltam, mert lassan két éve történt és még mindig van példa rá, hogy egyedül érzem magam, holott nem vagyok egyedül.
2015. febr. 16. 18:51
5/7 anonim válasza:
Ja egy egesz barati tarsasaggal.Mert osszejottem valakivel azt' utana dobtam es szemet allat lettem.Heh.
2015. febr. 26. 21:14
6/7 anonim válasza:
Igen. Depressziós voltam és engem hibáztatott miatta. Amikor meg fél év után meggyógyultam, jött volna vissza. Szánalmas.
2015. márc. 6. 20:39
7/7 anonim válasza:
Óvoda, iskola és középiskola után mindig. Egy idő után a srácok nem fektettek annyi energiát a barátságunkba, amennyit én (ami talán szintén nem volt elég, ezt nem tudom megítélni) és nem sokkal később én sem feccöltem bele semmit, a dolog meg elsorvadt, mint az öntözetlen muskátli.
De megesett már lány miatt is. Akkor az úgynevezett legjobb barátom minden ótvar r*bancnak elhordta a barátnőmet, holott neki és a "kedvesének" köztudottan kicsapongásai voltak. Durva kicsapongásai. Bátorkodtam megmondani neki, hogy akkor nevezze a barátnőmet k*rvának, ha a sajátját már minősítette. Nem vette be a mája, azóta nem beszélünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!