Tényleg ennyire ijesztő lennék?
Na szóval nekem nagyon tetszik egy lány, a szülei egyébként nagyon jó ismerőseink, nagyszerű és kedves emberek, viszont attól félek hogy ez a kapcsolat egy kicsit megromlott a legutóbbi alkalommal disznóvágáskor...
130 kilóval nem sokat vacakoltunk, hamar elosztottuk a testrészeit az állatnak, viszont ez volt életem leghosszabb és legrosszabb délelőttje. A csaj és a családja átjöttek segíteni, nagyon örültem neki mert végre megmutathatom a lánynak a tudásomat, ezért mondtam is faternak hagyja meg nekem az oldalassal a melót, hadd villogjak már én is egy kicsit. Sokat szemeztünk és elkezdtünk beszélgetni és ekkor minden elkezdett a rossz irányba haladni. Amíg feszítettem neki addig a kutya lehúzta az asztalról a beleket és a macska is ráugrott az oldalasra a sáros mancsaival. Hamar odadobtam egy téglát de azzal meg levertem az oldalast a földre, amikor fel akartam venni beütöttem a fejemet az asztalba és nagyon ideges lettem. Teljesen kiizzadtam és viszketett a hátam, de pont ott ahol kézzel nem értem el ekkor elvettem a kést de megböktem magamat is (a kés le volt mosva szerencsére). Most biztos azt gondolja ijesztő vagyok, pedig csak próbáltam egy kicsit közelebb kerülni hozzá. Elmenjek hozzá megbeszélni a történteket vagy mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!