A barátnőm megugratott engem egy ijesztő videóval, rám jött a szívbaj, valaki ha küldene valami ijesztő videót vagy képet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 13:23
2/9 anonim válasza:
És a találatoknál a legfelső, direkt linket nem adok, nem fogok még rákattintani se.
3/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=oh87njiWTmw
videó róla xDD
4/9 anonim válasza:
az anne előtt a csilagokat vett ki, csak nem engedte máshogy betenni. Ettől a sz ar is kiszáll belőle
5/9 anonim válasza:
utolso.. ezt a mondatot nem értem.
elmagyarázod?
7/9 anonim válasza:
másolja ki a linket, és utána a csillagokat vegye ki az anne elől. Mikor csak simán e lakartam a linket küldeni azt írta ki a gyakorikérdések hogy olyan link van az üzenetben amit nem engedélyeznek :)
8/9 anonim válasza:
szerintem ne add vissza ezt a dolgot. már nem azért, de gond is lehet abból, ha vkit nagyon megijesztenek. és most ez nem vicc. a kép még ugy ahogy...de a videó...nem szabad ilyenekkel szórakozni. és ezt neki is megmondhatnád.
bocsi a borúlátó szavaimért, de másként is lehet megviccelni másokat:)
9/9 anonim válasza:
A Scary maze már lassan köztudott és senki nem dől be neki, de a kép k**va nagy. :D Majd besz*rtam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!