Veletek hogy volt?
Általánosból az osztályunk 80%-a ugyanabba a középiskolába ment, és ott is osztálytársak lettünk, szóval velük 12 (néhányukkal 13) évig jártunk együtt.
Akik általánosból nem jöttek velünk, sajnos azóta eléggé eltűntek. :( Néha-néha összefutok egy-egy emberrel az utcán, beszélünk pár szót, de ennyi.
Akikkel középiskolában is együtt jártunk, némelyükkel összejárós barátok maradtunk, másokkal szintén csak ritkábban futunk össze.
Az igazi barátságok megmaradtak, de osztályszinten igazából már a találkozókat sem sikerül 5 évente összehozni.
Ilyen az élet, ezen nem kell elkeseredni, mert az embernek mindig van ezer aktuális ismeretsége/barátsága, programja... Nem hiányoljátok egymást. Akivel meg igen, azzal úgyis találkoztok.
Általános iskolás osztállyal nem volt 5 éves találkozónk, gimiből még csak 2 éve ballagtam el, de ott is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e, aki megszervezi. Nem volt jó a közösség, de azzal a pár emberrel akivel jóban voltam, azokkal se tartom a kapcsolatot.
Az egyetem miatt Budapestre kerültem, ott nagyon szeretek. Van néhány ember van a gimiből, akivel elég gyakran beszélek, illetve elég gyakran találkozom, de velük is Bp-en, így már nem is igazán érzem jól magam otthon.
Szerintem ne hagyd őket veszni, ha van lehetőség őket megtartani, és a többiek is tesznek ennek érdekében vmi erőfeszítést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!