Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Veletek hogy volt?

Veletek hogy volt?

Figyelt kérdés
Miután elballagtatok,tartottátok még a kapcsolatot a régi barátokkal,esetleg osztálytársakkal? Nem romlott meg a kapcsolat vagy esetleg nem szakadt meg végleg? Milyen volt amikor később,esetleg néhány évre rá találkoztatok? Szerintetek érdemes e egyáltalán tartani velük a kapcsolatot?

2015. dec. 4. 00:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
van egy mondás, ne tudom idézni arró szól, hogy aki a te utadat járja veled, az úgy is meletted lesz, aki meg nem, azt hagyni is kell.
2015. dec. 4. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, de kevesebb emberrel maradt meg tartósan a kapcsolat, mint ahánnyal eleinte megpróbáltuk tartani. Akivel úgy érzed, jó lenne tartani, érdemes legalább megpróbálni, utólag elég nehéz visszaépíteni ezeket a kapcsolatokat (persze ki tudja, mit hoz az élet, az emberi kapcsolatok is sokfélék).
2015. dec. 4. 01:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem, szétszállingózott mindenki. Akivel később találkoztam, az eléggé hülye lett, vagy lekezelő volt (hogy miért, azt nem tudom, diplomám is, fizetésem is több volt mint neki. :) ). Bár én mindig utáltam az osztálytársaimat, szóval nem mérvadó. Nem kell értük kaparni, aki jönni akar, jöjjön, a többi meg le van tojva.
2015. dec. 4. 06:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Általánosból az osztályunk 80%-a ugyanabba a középiskolába ment, és ott is osztálytársak lettünk, szóval velük 12 (néhányukkal 13) évig jártunk együtt.

Akik általánosból nem jöttek velünk, sajnos azóta eléggé eltűntek. :( Néha-néha összefutok egy-egy emberrel az utcán, beszélünk pár szót, de ennyi.

Akikkel középiskolában is együtt jártunk, némelyükkel összejárós barátok maradtunk, másokkal szintén csak ritkábban futunk össze.

Az igazi barátságok megmaradtak, de osztályszinten igazából már a találkozókat sem sikerül 5 évente összehozni.

Ilyen az élet, ezen nem kell elkeseredni, mert az embernek mindig van ezer aktuális ismeretsége/barátsága, programja... Nem hiányoljátok egymást. Akivel meg igen, azzal úgyis találkoztok.

2015. dec. 4. 06:51
 5/5 anonim válasza:

Általános iskolás osztállyal nem volt 5 éves találkozónk, gimiből még csak 2 éve ballagtam el, de ott is kérdéses, hogy egyáltalán lesz-e, aki megszervezi. Nem volt jó a közösség, de azzal a pár emberrel akivel jóban voltam, azokkal se tartom a kapcsolatot.

Az egyetem miatt Budapestre kerültem, ott nagyon szeretek. Van néhány ember van a gimiből, akivel elég gyakran beszélek, illetve elég gyakran találkozom, de velük is Bp-en, így már nem is igazán érzem jól magam otthon.

Szerintem ne hagyd őket veszni, ha van lehetőség őket megtartani, és a többiek is tesznek ennek érdekében vmi erőfeszítést.

2015. dec. 4. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!