Barátságban van szünet?
Összevesztem legjobb barátnőmmel tegnap és azt mondta,hogy tartsunk szünetet és ha majd úgy gondoljuk mindketten keressük a másikat. Igazából én már nem sok értelmét látom a barátságunknak főleg az utóbbi 1 hónap miatt. Így én úgy gondolom nem fogom keresni. 2 éve vagyunk barátnők,de sose tudta elfogadni,hogy én egy félénkebb típusú lány vagyok. Nekem nincsenek barátaim,csak ő. De nekem 1-2 barátom volt világéletemben. Nekem nem kell sok. Számára ez is fura volt. Mind1. Nekem is elegem lett,hogy a fejemhez vág egy csomó mindent és mélyen a lelkembe gázol,napokig szarul érzem magam. Oké barátok nem azt mondják amit hallani akarunk. De lehet ezt szerintem szebben is.
Fura volt ez a szünet dolog. Párkapcsolatban hallottam ilyenről. De,hogy barátságban van ilyen arról nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!