Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek normális, ha nem...

Szerintetek normális, ha nem zavar, hogy nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
2015. nov. 29. 21:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
Ha te jól érzed magad akkor teljesen normális :) engem sem zavar hogy nekem csak 1-2 ember van akivel beszélek [őket se nagyon nézem 'barátoknak']
2015. nov. 30. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Normális... Nővéremnek sincs... Meg egy kutatás kimutatta hogy az intelligens embereknek kevés vagy nincs barátjuk :D
2015. nov. 30. 15:19
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Az intelligens emberek látják, hogy milyen alacsony színvonalon van a társadalom omg, és ez egyáltalán nem jó folyamat. Néha én is csak elzárkózni tudok a társadalom elől, mert annyira undorító amit egyesek leművelnek. Viszont az ember alapvetően társas lény, és hébe-hóba szüksége van emberi kapcsolatokra. Nekem pl van egy baráti kör akikkel általános óta jóban vagyok, és beszélek velük. Senkivel nem tudok azóta olyan jóban lenni mint velük.
2015. nov. 30. 20:38
 14/16 Sowilo ***** válasza:
100%
Nekem azért nincsenek barátaim, mert utálom az embereket, csak annyi interakciót folytatok másokkal, amennyit feltétlen szükséges. Van nekem kutyám akit nagyon szeretek, rengeteget olvasok, heti 5x edzek, számítógépes játékokkal játszok, és levelezőn munka mellett fősulit végzek... ezek mind maximálisan kielégítik az örömöt illető igényeimet, maximálisan lefoglalnak egész nap, boldog vagyok. Innentől kezdve nem foglalkoztat, hogy ez normális-e.
2015. nov. 30. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, hogy téged nem zavar, hogy nincsenek barátaid.
2015. nov. 30. 22:05
 16/16 Kini :)) ***** válasza:
58%

Nekem sincsenek ( és nem is voltak soha igazán) barátaim, de nem zavar. Valahogy nincs igényem az emberi kapcsolatokra, mert egyedül is tökéletesen jól érzem magam :) Persze rengetegen mondják, hogy ez rossz hozzáállás, és igenis probléma, ha az embernek nincsenek barátai, de én nem feltétlenül értek ezzel egyet. Szerintem ha téged nem zavar, nem probléma. :)

17/L

2016. febr. 14. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!