Zsoldos barátnak?
Főleg inkább lányoktól kérdezném.
Mit szólnátok hozzá ha a barátotok zsoldosként dolgozott volna régen? Én megismerkedtem egy emberkével pár hónapja, szerencsére minden jól alakult, viszont a napokban elmondta ezt. Ez még jó dolog is, mert azért csak jelent valamit, hogy ezt az elején elmondta és nem titkolta.
De hosszú távon mit jelenthet ez, mármint emberileg mennyire hathat rá a múltja?
Másrészről kicsit viszont olyan biztonságérzetet is nyújt a tudat.
De most olyan furi az egész.
Ki mit gondol, vagy mit tenne?
Gratulálok a 9-esnek.
Valóban jobb ölni embert és pusztítani, mint normális életet élni.
Persze, nem kell plüsmacival sem aludni, de a többségnek általában célja sincs az életben, csak az, hogy hősködjenek... és általában ezek az emberek is érzelmileg egy nullák, rideggé váltak vagy alapból ridegek voltak. A szánalmas életüket és fájdalmukat a harcmezőn élik ki.
Na, most szerintem az egyik véglet sem jobb, de nem kell ahhoz katonaság, háború, hogy egy férfi erős és magabiztos legyen...
"A szánalmas életüket és fájdalmukat a harcmezőn élik ki. "
Igen, a harcmezőn. Főleg úgy, hogy a légiósok java része Marseille mellett állomásozik az 5 év szolgálati idejükben.
#12 Akik kevés emberhez kötődnek, azok sokkal erősebben kötődnek. Egyszerűen nem tart sokra egy idegen embert, akivel soha nem is beszélt, nem tudom ebben mi a furcsa. Nem ártatlanokat öl hobbiból, hanem rossz embereket.
Kellenek az ilyen nagy hősök akik képesek meghúzni a ravaszt, mielőtt levágnák a fejed Allah nevében a muszlimok. Meg vannak akik izgalomra vágynak az életben.
Eleve ez egy 21. századi beteg liberális gondolkodásmód. Mindig megkellet ölni az ellenséget, hogy megmaradjon a te és a családod élete. Persze ölbe tett kézzel is lehet ülni, és végignézni, hogyan gyarmatosítanak.
Holnap fognék egy AK47-t és én uralnám egész európát, mert senki nem merne megállítani?
"Egy ilyen ember valószínűleg férfias, erős és természetéből adódóan tud dominálni a nőknek, és nem mesefilmeket néz 28 évesen, meg kislámpával és plüsskutyával alszik (ezt itt már nem egyszer olvastam)."
Na itt vannak már a férfias férfiak akik a 195 centi magasságukkal meg a 110 kilóra felkokszolt bicepszükkel eltaposnak mindenkit aki ezalatt az értékek alatt van,sőt talán még embernek sem nézik őket
Ezt követi az őket követő talpnyaló áhitat férfi és női társaság aki meg ájuldozik a nagy tesztoszteronszagtól
Bezzeg ezek a légiósok is ha találkoznak egy hasonló adottságú egyénnel egyből behúzzák azt a nagy farkukat, láttam én már 100 kilós légióst megijedni amikor hasonló kaliberű pali állt vele szemben, meg sem mozdult pedig igen nagy cirkusz robbant ki egy magából kikelt emberrel
A légiós meg közölte a társával, hogy idézem "ezt a fickót inkább hagyjuk rá"
Én inkább maradok Pinokkiónál és Nils Holgerssonéknál akik az akkori már igen nagy hirnévnek örvendő francia idegenlégiót igen gyorsan ledarálták a második világháború alatt
Akkor a franciák majdnem becsukták a légió intézményét ugyanis a második világháború során teljesen megsemmisült a francia idegenlégió a német és északi hadseregek között dúló háború során
Szánalmas, aljas népség a szobátok falán sem láttok túl.
Mióta lett ekkora szégyen gyilkosokat ölni ti elkényelmesedett, puhány kitermelt szennyei a társadalomnak? Mert amíg ti a monitor mögött osztjátok az észt az élet nagy dolgairól, addig mások az életüket kockáztatják, sőt áldozzák (csak erről nem szól a híradó) hogy te ezt békében a seggeden ülve otthon megtehesd, ne téged kelljen besorozni (bár alkalmatlan lennél rá) és ne robbanjon rád a város mint ahogy arra nem is olyan régen sajnálatos példa volt Párizsban. Te, ha már hálás nem tudsz lenni, legalább a pofádat be kéne fognod vagy ha nem sikerül akkor legalább egy ilyen ember elé állva mondd (ha mered), ne az anonimitásba burkolózva.
Kérdésre válaszolva, nekem egy ilyen embert volt szerencsém megismerni, legnemesebb ember volt kit valaha láttam. Neki a hosszú idő és a sok trauma felemésztette az idegrendszerét kissé, PTSD-ben szenvedett nem lett volna egyszerű eset egy párkapcsolatban. Nem tudom a te barátoddal mi a helyzet, egyáltalán volt-e bevetéseken, mit csinált, hogy van. Maga a tény hogy szolgált ne tartson vissza semmitől, de ismerkedjetek meg jobban és okosan dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!