Zsoldos barátnak?
Főleg inkább lányoktól kérdezném.
Mit szólnátok hozzá ha a barátotok zsoldosként dolgozott volna régen? Én megismerkedtem egy emberkével pár hónapja, szerencsére minden jól alakult, viszont a napokban elmondta ezt. Ez még jó dolog is, mert azért csak jelent valamit, hogy ezt az elején elmondta és nem titkolta.
De hosszú távon mit jelenthet ez, mármint emberileg mennyire hathat rá a múltja?
Másrészről kicsit viszont olyan biztonságérzetet is nyújt a tudat.
De most olyan furi az egész.
Ki mit gondol, vagy mit tenne?
Köszönöm a " jó szándékú " választ.
Nem ölt meg senkit, nem mellesleg az anyagi ügyeivel nem foglalkoztam a legelején se és most se. Tudod mindenki önmagából indul ki és van akinek van fontosabb is mint a pénz.
Tudod ezen az oldalon mindenki képmutató, se lelki se fizikai erejük nincs egy ilyen munka elvégzéséhez.
Ez az oldal furcsa módon a visszahúzódó értelmiségé, akik hamarabb diplomáznak le, mint, hogy szerezzenek egy barátot. Aktakukacok akik egyszerű életet akarnak élni, nem tudják kezelni a stresszt vagy a krízishelyzeteket.
Egy ilyen ember valószínűleg férfias, erős és természetéből adódóan tud dominálni a nőknek, és nem mesefilmeket néz 28 évesen, meg kislámpával és plüsskutyával alszik (ezt itt már nem egyszer olvastam).
Ha nem lett tőle szellemi fogyatékos, vagy lelkibeteg, akkor nincs gond.
Köszönöm a választ.
Igen, igazából lehet pont emiatt figyeltem fel rá, mert igen karakteres jellem a jó értelemben, olyan magabiztosságot sugárzó. :)
Így semmi negatívat nem vettem észre, ami esetleg kapcsolatos lehetne ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!