Egy ismerősöm így reagált a levelemre. Vélemények?
Barátomnak már nem igazán nevezném ezután...
Munkát kaptam egy nagyon-nagyon jó cégnél, ahol épp ismét felvétel van. Írtam neki, hogy van egy ilyen lehetőség, és mivel ő utálja a munkáját, gondolkozzon el rajta, és ha érdekli szóljon. A hátránya, hogy költözni kellene, és máshol kellene elkezdenie az iskoláját.
Ahelyett, hogy nekem visszajelzett volna, egy olyan embertől kérdezte meg, hogy milyen munka van a cégnél, aki eddig le se tojta a fejét.
Tudom, hogy nem kell vele foglalkoznom, de én undorítónak tartom ezt a viselkedést, és érdekelne, hogy más hogyan gondolja.
Jézusom, ilyenen megsértődni...
Veled nincs valami rendben.
A probléma pedig az hogy...?
Illetve érdekelne még, hogy mitől családi kapcsolatok kategória?
Egy ilyen döntés előtt, ami komoly változásokkal, intéznivalókkal járhat, én is informálódnék minél több helyről, hogy megéri-e belevágni, bármilyen jóban vagyok az illetővel, aki szólt, és akármennyire is bízom benne egyébként. Lehet, hogy neki más szempontjai is vannak munka és munkahely kategorizálását illetően, mint neked, az pedig neked is kínos, ha jelentkezik, netán fel is veszik, és úgy mondja vissza az állást, mert valamilyen okból mégsem felel meg.
Fölösleges ezen megsértődni, természetes és logikus, hogy így járt el.
A másik ember évekig le se tojta a fejét, engem zaklatott mindig, ha baja volt.
Nem sértődtem be rajta, mert számomra nem sokat számít, de tudom, hányadán állunk.
Arról nem is beszélve, hogy akit megkérdezett annak köze nincs ahhoz a munkához, amit ajánlottam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!