Hol lehetne igazi jófej barátokat találni akik nem hagynak cserben?
Sokan panaszkodnak h nem találnak bnőt maguknak, nekem viszont nem ezzel van a gond. A csajozás megy, viszont a jó haverok/bárotok hiányoznak az életemből.
Van egy pár de az a baj, h nem érnek sokat, sose lehet rájuk számítani. Ha nekik kell vmi elvárják h menj és segíts benne, de cserébe arra nem képesek h őszinték legyenek.
Legutóbb pl kitalátuk egyik haverommal h elutazunk pár napra külföldre. Sikerült úgy megszervezni, h ingyen lett volna az egész, 4 napos kirándulás, ebból 1 nap munka cserébe. Erre amikor már lefixáljuk, úgymond visszamondhatatlanul, kitalálja h mégsem jön. De lemondani már nem lehet mert minden le van fixálva. Most vagy egyedül lenyomom a pihi és a meló részét is vagy én is cserbenhagyva pár embert lemondom a melót és hagyom veszni az esetleges későbbi ilyen lehetőségeket is.
Ti mit tennétek ilyenkor? Hol találhatnék igaz barátokat akik ha megigérnek vmit betartják a szavukat?
Szomorú, de ilyen a világ :(
Én még bízok azért, mert a remény hal meg utoljára.
én beállok helyette - miröl lenne szó? :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!