Szerintetek hány éves korig lehet szerezni igazi barátokat?
Hol van egyáltalán olyan színtér a felnőtteknek, ahol ez lehetséges?
Munkában nyilván érdekkapcsolatok vannak, max. hobbi kapcsán lehet másokkal találkozni.
Csak iskolában?
Egyetemista vagyok, és bepánikoltam, mert a régiekkel szétváltak útjaink, az újak meg inkább haverok.
Igazin értem: életreszóló, nem közös érdeken alapul.
Bármikor, írja majd mindenki. De a kor előrehaladtával egyre nehezebben. S ez nem csak azon múlik, hogy te mennyire vagy nyitott.
SUliban még könnyen megy az ismerkedés, s annak van szerencséje, aki pl: ha Pesten tanul itt is marad dolgozni. Mert akkor azokkal, akikkel megismerkedett a fősulin, tudja tartani a kapcsolatot.
Viszont, ha 25 + évesen kerülsz fel a fővárosba, ahol alig van ismerősöd, elég nehéz a munkán kívül barátokra lelni, mert mindenkinek megvan a jól kialakított kis társasága, s nem igazán engednek be újakat. Vagy már nem vágynak újabb ember megismerésére.
Hobbin keresztül lehet még ismerkedni, néhány fórumon vagy túra klubbokban. Esetleg nyelvtanfolyamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!