Első nap egyetemen, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok barátkozós fajta és senkit sem fogok ismerni még. Hogy barátkozzak, mit tegyek, mit ne tegyek? Nagyon félek hogy egy barátom sem lesz :(2015. szept. 6. 15:28
11/13 anonim válasza:
Tudod, rengeteg féle ember jár egyetemre.
Én se voltam egy bulihuligán, mégis lettek barátaim. Nem kell ennyire rágörcsölni. De egyébként ha nem lennének onnan barátaid, akkor sem dőlne össze a világ. Ez annyira erőltetett hozzáállás, hogy "nekem az egyetemről kellenek barátok". Miért? Az addigi barátaid már nem jók? Nem csak az egyetemről lehetnek ám barátaid. Persze, kényelmesebb, ha van, akivel ott is lehet társalogni, bulizni, de most ha nincs, az sem katasztrófa. Túl van misztifikálva ez az egész egyetemi dolog.
A gólyatábor-fanatikus megmondóembereket meg nyugodtan ignormáld, tök lényegtelen, hogy voltál-e ott vagy sem, nem ezen múlik.
12/13 anonim válasza:
Valahova csak fogsz ülni órákon nem? Próbálj meg mindig más mellé ülni valaki csak nyitott lesz, ha már te nem vagy az. Nekem is ez a taktika vált be, egyszer megszólított egy padtársam és onnan már egyenes út vezettet, hogy mindenkit ismerjek
13/13 anonim válasza:
Tényleg nem kell rágörcsölni, szépen fokozatosan majd adja magát a helyzet, meg fogsz ismerni embereket, barátaid is lesznek. Ne ijedj meg, ha nem az első néhány héten, de fokozatosan majd kialakul a dolog! Egyre több ismerősöd lesz, a közös kurzusok össze fognak hozni az emberekkel, majd rátalálsz arra/azokra, akikkel jól érzed magad. Csak annyi a lényeg, hogy ne parázz be, ne agyalj ezen, hanem csak természetesen viseld magad, legyél nyitott, kedves, mosolygós. Persze ezt sem kell túljátszani, de na, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!