Első nap egyetemen, mit csináljak?
Akarva-akaratlanul is meg fogod ismeri a csoporttársaidat, szóval ezen kár agyalnod, hogy nem lesznek barátaid :)
Vagytok ezren, szóval no para.
Ne aggódj ilyen miatt, bár nem tudom milyen szakra fogsz járni, de egy évfolyamon viszonylag sok ember össze tud gyűlni, így adott a lehetőség az ismerkedésre!
Nem tudom előadásod/szemináriumod lesz holnap, de akármelyik is, biztosan fognak melléd leülni emberek, akikkel elkezdhetsz beszélgetni gyakorlatilag bármiről. A többieknek is új a helyzet (nagy valószínűséggel), így mindenki nyitottabb a másikra, a szituáció adja a témát. Én se voltam egy nagy haverkodós fajta, de a közös helyzet összehozza az embereket (főleg azokat, akik hasonlóan vélekednek).
Szóval csak bátran és ne izgulj, mert egy valakit biztosan fogsz találni, akivel el lehet beszélgetni:)
5-ös vagyok.
Kérdező! A választ a hármasnak szántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!