Debreceni egyetemen leszek első éves. De pár dolot nem tudok. Segitene valaki?
Sajnos pótfelvételivel tudtam bekerülni az ÁJK, igazságügyi igazgatási szakára.
Jelenleg nem kaptam neptun kódot, se semmilyen más tájékoztatót. A kollégium igénylést is csak a Neptunon keresztül lehet leadni, azonban igy nem tudok semerre mozdulni, hogy akkor mikor tudok már kollégista lenni, hisz vasárnap mar azt mondják évnyitó, de nem lesz akkor hol aludnom ? Vagy ez hogy működik?
Szia.
Én is igazságügyis leszek. :)
A pótfelvételiről a következőt olvastam:
"A felvettek a felvételi határozatot, illetve a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat 2015. szeptember első napjaiban kapják kézhez."
Nézegesd az e-mail címed, sajnos mást nem tudsz tenni. Nekünk 2-án (szerdán) 13-00-kor van a beiratkozás, nem tudom, hogy neked akkor kell-e jönni vagy másik nap, mert akkor ott is tudnál érdeklődni.
Én azért mindenképp azt ajánlom, hogy holnap hívd fel a kollégiumot, ahova beadtad a jelentkezésed vagy írj nekik egy e-mailt és érdeklődd meg a helyed.
Szintén Debrecen vagy máshol ?:)
Köszi az infót^^ ill. nekem azt mondták, csak akkor tueok beadni kolis jelentkezést ha van neptun kódom, de az nincs :/ azért holmap mindenképpen felhívom őket :)
Első*
Sajnos többre nem futotta, de ha van még kérdésed és úgy gondolod tudok segíteni, írj rám nyugodtan.
Én is Debrecen. :D
Igen, tényleg, ott is kell kifizetned meg egyebek, ezt elfelejtettem.
Egy telefon nem árt, mert a héten neked is mindenképpen be kell költöznöd és ha nagyon szükséged akkor van még időd "módosítani" vagy gyorsban valami ideiglenest keresni. De biztos vagyok benne, hogy nem maradsz ágy nélkül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!