Miert beszelnek ki az osztalytarsaim es miert nem vesznek be szinte egy kozossegbe sem?
18 evesek, gyakorlatilag felnottek vagyunk, megis kibeszelnek, de nemcsak a hatam mogott, hanem ugyis, hogy tudjak, hallom. Meg a normalisabbak sem beszelnek velem szivesen, pedig en szivesen segitek nekik, ha megkernek.
Mostmar biztos vagyok benne, hogy az en hibam, hiszen kerulik a tarsasagom. 25-en vagyunk lanyok, a fiuk meg kevesen vannak. Barataim vannak az osztalybol, de ok is hasonloan szamkivetettek, mint en :(
Nincs iphone-om, nincsenek meregdraga Bershka-s ruhaim, de en is ember vagyok. Ugy erzem nem artottam semmit nekik, talan ok mashogy gondoljak... Az atlagom 4.5 feletti, de ez nem ritka nalunk, eleg elit a suli.
Beismerem, hogy nalam van valami error, de mit tehetnek? Hogyan valtozzam meg? (Azert is szeretnek valtozni, mert ugy erzem, kesobb is lehetnek ilyen problemaim, melyeket ki szeretnek kuszobolni.)
((Epito jellegu valaszokat kerek, hasznalhato tanacsokra van szuksegem.)) L
#2: teljesen egyetértek.
És hozzátenném, ha beszólnak védd meg magad, mert így csak tökéletes célpont vagy akivel bármit meg lehet tenni. Az hogy előtted is mondják a véleményüket csak alátámasztja, hogy nem tartanak attól, hogy visszaszólsz + nem is tisztelnek.
Itt még mindig azt hiszi 1-2 ember ha nincs 200.000 ft tré telefonja,meg nem jár 20.000 ft-os ruhákba akkor egy senki.
A modor mutatja mit érsz!
Érdekes én se jártam gizda cuccokba meg tököm tudja mivel,még se piszkáltak.Én néztem le azokat akik felvágtak a drága sz*r cuccokkal.De attól még nem lesz több egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!