Miért ilyen éretlenek az osztálytársaim? 14 F
14 évesen mindkettő kijelenthető: te agyilag érettebb vagy, ők meg éretlenebbek.
Én is ilyen voltam, de nem lehet ezekkel mit kezdeni. Hülyék, és kész.
Minden osztályban van pár ilyen gyerek a tapasztalatom szerint. Van ahol sok, van ahol kevesebb.
Nálunk tavaly és azelőtt az osztály órán ugrált a padokon, galacsinokat és kajákat dobáltak, sminkeltek, telefonoztak, ordibáltak, stb. 28 főből maximum 3 akart tanulni. Gimiben.
Utána miután másik iskolába kellett mennem, akkor azt tapasztaltam, hogy 600 diákból körülbelül 530 olyan volt, mint a fentebb felsoroltakban levők. A tavalyi osztályom 35 fős volt, abból csak én akartam tanulni - Nem vicc, mindenki smink, telefon mániákus volt! A tanárok több szatyornyi smink készletet szedtek el tőlük fél év alatt! -, és most a 20 fős osztályomban is hasonló a helyzet, csak most már ketten akarunk tanulni. :D
Egyébként szerintem sok tini ilyen - tisztelet a kivételnek -, hogy ezzel akarnak kitűnni, vagy nem akarják, hogy lenézzék őket.
Nem akarok szemétséget mondani, de szerintem még lesz jó pár hasonló osztálytársad, mert mindenhol vannak. :D
Miért, miért... mert a világot egyre inkább tönkreteszi a hatalom. Ugye, kedves, tisztességes téglák? :)
"Védő"oltások, chemtrail, meghamisított tudomány, kivégzett kutatók, akik jobbá tehetnék a világot, de ugye a gyógyszerlobbi, az olajipar és társai... az iskolákban javarészt hazugságot tömnek a gyerekek fejébe, sőt, a felnőttek fejébe is, az orvositól a részben a mérnök karokig. Hipnózis a tévén át... Satöbbi.
És aki ki meri mondani, az indok nélkül lesöprik az asztalról egy laza kis "paranoid vagy" szösszenettel... Miközben jól tudja a Hatalom, hogy amikre utalok, az az igazság, hiszen ők követik el.
Nagy vonalakban, pár momentumot kiemelve ezért buggyant egyre több mai fiatal, de a felnőttek java része is. Sajnálom a fiatalokat (már aki normális lenne alapból), az immunrendszere a gyermekeknek a legérzékenyebb.
Nem csoda, h egyre több az autista és egyre súlyosabban; h egyre több a hiperaktív, az allergiás ,és sorolhatnám... Ugye milyen paranoid vagyok, kedves Téglák? :) Köpök a szemetekbe! (Ez nem neked szól, kedves kérdező. Jobb ha nem tudod még ennél mélyebb szinten, hogy mi folyik a világban egyre inkább... Ráérsz még megtudni.)
Kedves kérdező, elvárod, h mit válaszoljanak? :)) Mert akkor nem sok értelme volt feltenned a kérdést. :)))
Egyébként tényleg sokkal nagyobb súlya van az általam említett globális tényezőknek. Generációról generációra butulnak a gyerekek, felnőttek, többségében... civilizációs ártalmak... utóbbiakat meg a Hatalom gerjeszti. Am ia politika felett helyezkedik el. Aztán afelett is van még nagyobb hatalom és így tovább. Hadd ne konkretizáljam, mert aki nincs képben, azok egy része hajlamos ilyenkor átküldeni a "bugyuta ezoterikus szekcióba".... Az ezó részben tényleg sok bugyuta kérdés van, de attól amiről még írok: realitás (tudom, nem te vonod kétségbe, de ha további részleteket írnák, akkor sokan így vélekednek, tapasztaltam.). Az meg egyébként részletkérdés és szubjektív, h mi az, ami már ezoterikus kategória , és mi még nem az.
A többségről való tapasztalatként említettem, meg a hatalmi játszma egyik pontját idézve, h aki ki meri mondani az igazságot, akkor jön a kövi lépés, hogy "ó, hát te paranoiás vagy". Azt hiszi a Hatalom, sokáig húzza ilyen gyermeteg játszmákkal, beszólásokkal...
Ami ilyen népszerű fórum, mint ez, szerinted beépített emberek nem cuppannak rá...? ;-) Csak úgy felvetem - végül is belegondolhatsz picit mélyebben. De túlságosan még nem kell, majd huszonévesen ráérsz. (Én egy picit idősebb vagyok azon túl is, egyébként.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!