Mit tegyek, hogy tudjak bízni a barátaimban? Nagyon könnyen zavarbajövök mit tehetek?
Mindig attól félek, hogy csak kihasználnak, vagy, hogy csak úgy ott fognak hagyni. Ha megdícsérnek egy idő után hátsó szándékot feltételezek és levertebb leszek, mint addig. ("Tuti akar valamit", "Csak fel akart vidítani" "Azért mondta, mert ott volt ő is")
Ha valaki hozzám szól azonnal zavarba is jövök és már fel is hívták rá a figyelmem, hogy nem vágjak "olyan" arcot. Erre persze mégjobban zavarbajöttem. Hebegtem-habogtam, elvörösödtem és a földet fixíroztam.
Ha találkozok ismerősökkel nagyon durván rágörcsölök: menetkészen rohangálok fel-alá indulás előtt 1 órával, ha odaérünk megnémulok, görcsöl a gyomrom, nagyon izgulok.
Magamtól szinte soha nem kezdeményezek beszélgetést és a fenti okok miatt más se nagyon tud velem. :(
13/L
Köszönöm, igyekszem, de nem nagyon megy.
Múltkor amikor próbáltam bepánikoltam. :(
Neten minden olyan könnyű.
De a valóságban a barátaimhoz se merek odamenni. Pedig sokszor adják tudomásomra, hogy nem kell félni. Van aki csak karon ragad és odaráncigál az emberekhez, azzal az instrukcióval, hogy "Most pedig tessék beszélgetni!". Nagyon kedvesek, de bennük sem bízom. A barátságaim nem tartanak tovább két évnél.
Nemrég fél év után megbíztam valakiben, elárultam neki, hogy kibe vagyok szerelmes. Erre megfenyegett, hogy elmondja neki, photosopolt egy képet, mintha elárulta volna neki és végignézte a kínlódásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!