Bennem van a hiba, hogy nem tudom elfogadni így a haveromat? (részletek lent)
Van egy haverom, akit ezen az oldalon ismertem meg több mint 2 évvel ezelőtt. 26 éves a srác. Skype-on keresztül elég gyakran, mondhatni napi szinten beszélünk és elég sok mindent meg tudtunk egymásról. Megértő és jól el lehet vele beszélgetni, viszont van egy számomra rettentően zavaró tulajdonsága: iszonyatosan gyerekesen viselkedik, ezt saját maga is bevallja, hogy ő ilyen gyerekes. Ez még az interneten keresztül annyira nem is zavart volna, de mikor idén nyáron személyesen is találkoztunk (távolabb lakunk egymástól), akkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy mennyire kellemetlenül érzem magam vele emiatt.
Csak említésszerűen, amikre gondolok:
- Szökdelve, ugrálva megy a járdán,
- Ha földúton sétáltunk, rúgta a port, botokat, faleveleket szedett össze, ez utóbbit a szemüvegére is tűzte és valami olyasmit mondott, hogy ő törzsfőnök,
- A járdaszegélyre, várfalromra is felmászott, mint a kisgyerekek (26 éves!!!),
- A Duna-parton sétálva köveket dobált a folyóba, sirálytollat szedett össze, amit szintén a szemüvegére tűzött,
- Autóban ülve csak úgy spontán elkezd énekelni, tapsolni, úgy hogy az nem az aktuális szituációba illik,
- A boltban elkezd nyávogni (úgy hogy csak én halljam), hogy végig akarja nézni a játékosztály termékeit, mert ő kisgyerek.
- Egy gyorsétteremben ülve fogta és levette a cipőjét (ezt is csak én láttam),
- Mellékesen a mesékért is odavan, valami Stitch a kedvence és többször említette, hogy sajnálja, hogy már nem lehet óvodás.
Hozzá kell tennem, hogy egyébként tudna viselkedni, mert ezeket többnyire akkor csinálta, amikor csak kettesben voltunk. Többször megkértem rá, hogy fogja kicsit vissza magát, illetve jeleztem számára, hogy nekem ez a viselkedése nem tetszik és kellemetlenül érzem magam miatta, mégha más nem is látja ezt rajtam kívül. Erre mindig úgy reagált, hogy ő ilyen és csak jól érzi magát.
Rólam tudni kell, hogy egy 28 éves, 2 diplomás, meglehetősen komoly és visszahúzódó srác vagyok és a fent említett dolgokat egyszerűen nem tudom tolerálni a haverommal kapcsolatosan. Kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e egyáltalán ezt a barátságot így fenntartani? Vagy valóban túl szűk lenne a látóköröm (ahogy ő mondja) és csak én akadok ki ilyeneken? Köszönöm a válaszokat előre is!
28/F
Micsoda vígjáték lehetne ebből te jó ég :D
Ezt én nem tudom elhinni :D
A diplomás b#zi meg a dilis haverja :D
Mondd hogy ez csak vicc!
Ajaj... Ö... Fú, na várjál, megpróbálok valami használhatót is mondani.
Nem normális, amit ez a fiú csinál szerintem, meg ahogy látom más szerint sem. Lehetséges, hogy valamilyen mentális problémája van szegénykémnek. Vagy valamiért nagyon megviselte az élet, vagy csak nem érzi jól magát a bőrében, stb és ezzel próbálja kompenzálni. Te megmondtad neki, mit gondolsz erről, innentől kezdve döntsd el, hogy el tudod-e viselni, vagy sem.
21/L
Dejó:) Én örülnék, ha ilyen haverom lenne...
Én is mindig szökdécselek az utcán és a szegélyen megyek.
Több ilyen gyermeklelkű ember kéne, mint Te, 26/F. :)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!