Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tartósak a barátságaim?

Egy naaagy fan kérdése:

Miért nem tartósak a barátságaim?

Figyelt kérdés
Egy darabig nagyon jól megvagyunk, de ez nem több egy évnél. Szó nélkül otthagynak.

2015. aug. 2. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

A választ keresd magadban! Erre más nem tudja a választ, csak Te!

Legfeljebb megkérdezed még őket, hogy mi történt!

2015. aug. 2. 14:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nézz magadba is egy kicsit.

Te mit nyújtottál a barátaidnak? Ők mit nyújtottak neked?

Nekem sem voltak sose tartós barátságaim.Aztán amikor megismert mostani legjobb barátnőmet,sok mindenre rávilágított,elmondta a hibáimat és,hogy változtassak. Mivel ő tényleg nagyon szeret,bízik bennem jót akar mindig.

Mondta,hogy eddig nem lehettek túl jó barátságaim,mert észre vette,hogy nagyon furán viselkedek.

Aztán sokszor elgondolkoztam,hogy eddig barátságokban nem nyújtottam kb semmit,oké,érdeklődtem mindig mindenki felől,de kb ennyi. Nyilván vmennyire a másik felek hibásak voltak.

Szóval mindenképpen gondolkozz el magadon és az eddig barátaidon,vajon te is úgy viselkedtél mint egy barát és vajon ők is úgy viselkedtek veled??

2015. aug. 3. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Bennem mindig megbízhatnak, ha írnak azonnal visszaírok, ha találkozni szeretnének megyek. Megvígasztalom őket, ha szomorúak. Nehezen barátkozom, de ha sikerült én mindent megteszek, hogy megtartsam, de sosem sikerül.
2015. aug. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!